|marți, septembrie 27, 2022
  • Follow Us!

Remus Grigorescu incaseaza o gramada de bani de la Romgaz pentru ca… taie frunza la caini 

Remus_Grigorescu_PSD_ce48c03c5c

Față de salariul „mic” de la Biblioteca Județeană, Remus Grigorescu a încasat anul trecut un „purcoi” de bani din calitatea de membru în Consiliul de Administrație la compania de stat Romgaz: peste 1,23 miliarde de lei vechi, conform declarației de avere. Spre exemplu, directorul Grigorescu a realizat în 2018 venituri de la Biblioteca Județeană de 650 milioane de lei vechi, de la Consiliul Local de 120 milioane de lei vechi, bașca o subvenție de la APIA de 25 milioane de lei vechi. În schimb, Remus Grigorescu are datorii mari la diverse bănci, de 1 miliard de lei vechi, plus 52.000 de euro. Averea familiei Grigorescu mai cuprinde un teren în comuna Păușești-Măglași și o Dacia Logan MCV din anul 2008.

One Response to Remus Grigorescu incaseaza o gramada de bani de la Romgaz pentru ca… taie frunza la caini

  1. Henri

    Grigorescu incaseaza lunar (si) o indemnizatie pentru titlul stiintific de doctor de cca.10 milioane de lei vechi, desi isi desfasoara activitatea in alt domeniu decat cel in care detine titlul. V.Legea 153/2017, Art.14, alin. (1). Arghirofil si milog politic.
    P.S. Nu are trecute in declaratia de avere un autoturism Audi si un autoturism Skoda Octavia. Probabil le are pe numele sotiei/copiilor.

     

Leave a Response