REMUS BORZA: ”DACĂ MARCEL CIOLACU ȘI PAUL STĂNESCU O VOR SUSȚINE NECONDIȚIONAT PE VIORICA DĂNCILĂ, MOȚIUNEA NU ARE NICIO ȘANSĂ!”

joi, 3 octombrie 2019

Deputatul Remus Borza a făcut declarații explozive în interviul DCNews!

– Încă se joacă, totul e relativ, probabil e cea mai strânsă luptă din jurul unei moțiuni de cenzură din ultimii 10-20 de ani. Opoziția jubilează.

– E o victorie discutabilă a opoziției, numai că n-a știut să fie speculată de către PSD. Opoziția a aplaudat imediat la scenă deschisă și a cerut demisia actualului Cabinet, spunând că au pierdut majoritatea. În aceeași capcană a căzut și președintele Camerei Deputaților, un politician experimentat, Marcel Ciolacu, care, la cald, a avut o ieșire nefericită pentru partid și anume PSD a pierdut majoritatea în Parlament. Nu trebuia să se grăbească, pentru că 26 de parlamentari PSD nu erau prezenți. Această declarație la cald a președintelui Ciolacu e de natură de demoralizeze activul și grupurile parlamentare PSD.

– Migrarea de la PSD spre Pro România continuă.

– Reacția PSD trebuia să fie diferită: nu noi trebuie să avem majoritate, ci voi, Opoziția, la moțiunea de cenzură. Ați avut 194. Ori, vă mai trebuie 41 de voturi, sunteți departe cu moțiunea!

– S-au apărat spunând că n-au fost anunțați parlamentarii. Dar trebuie anunțați să vină la muncă? E o obligație asumată, tu trebuie să prestezi. Nu cred că există un parlamentar care să nu știe de iminența moțiunii.

– Că 26 de parlamentari ai PSD au dezertat într-o zi de lucru arată și o anumită neseriozitate și o șubrezenie.

– A fost o greșeală de comunicare: marea vulnerabilitate a PSD tocmai pe acest palier vine, pe defectuoasa comunicare. PSD e brânză bună în burduf de câine.

– Sunt prieten cu Vali Steriu de vreo 20 de ani, e ca apa sfințită. Nu știu dacă e cea mai bună persoană pentru funcția de purtător de cuvânt.

– Singura care a început să comunice bine e Viorica Dăncilă, comunicările ei au substanță. Spre deosebire de Barna, care o ia la vale.

– 237 de semnături nu înseamnă și 237 de voturi. Opoziția a strâns ieri 194. Le mai trebuie foarte mult.

– Sâmbătă, nu întâmplător a fost aleasă ziua, mulți parlamentari sunt în teritoriu. Era un calcul negustoresc al lui Florin Iordache.

– Eu cred că UDMR va putea fi împăcat de către PSD. Retorica PSD are substanță.

”Moțiunea nu trece”. Paul Stănescu și Marcel Ciolacu, roluri cheie

– Aș paria că moțiunea nu trece.

I-am spus și Vioricăi Dăncilă că principalii inamici ai ei sunt în rândurile PSD.

Sunt mulți lideri ai PSD care fac un joc la dublu.

Principalul câștigător e Victor Ponta.

Dacă Marcel Ciolacu și Paul Stănescu o vor susține necondiționat pe Viorica Dăncilă, moțiunea nu are nicio șansă. Problema e la Paul Stănescu și la Marcel Ciolacu. Viorica Dăncilă trebuie să facă pace cu cei doi.

Plan de disoluție a PSD

– Planul e mult mai amplu, vizează destructurarea totală a PSD până la disoluția lui și eventual contopirea partidului în Pro România. Să strângă rândurile în PSD, e nevoie de solidaritate și unitate.

Problemele Opoziției: Se vor arde!

– În Opoziție, sunt multe interese contrare. Toți vor să guverneze.

– Cei care vin la guvernare, se vor arde. Au de gestionat totuși pietre de moară. Cei care vor veni trebuie să administreze datoria externă.

Anunț despre ieșirea din politică

– Eu nu o să mai fac politică, politica nu e de mine, nu sunt talentat!

Sursa: dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe