Remus Borza arunca NUCLEARA in politica romaneasca: 15 parlamentari, „mulți semnatari ai moțiunii”, intră în FORȚA NAȚIONALĂ si trec de partea Vioricăi Dăncilă

joi, 10 octombrie 2019

Cine intră în FORȚA NAȚIONALĂ, partidul lui Borza, înainte de moțiunea de cenzură

Remus Borza arunca NUCLEARA:
În preziua moțiunii, deputatul ex-ALDE Remus Borza anunță că 15 parlamentari, „mulți semnatari ai moțiunii”, trec de partea Vioricăi Dăncilă
Plecat de la ALDE, deputatul Remus Borza anunță chiar în preziua moțiunii că 15 parlamentari, mulți dintre ei care au semnat moțiunea, i se alătură în proiectul de relansare a partidului Forța Națională și o vor susține pe Viorica Dăncilă - anunta hotnews.ro. „Forța Națională se relansează în aceste zile, într-un moment de cotitură pentru România și pentru stabilitatea țării. Ne vom relansa ca forță parlamentară, având alături de noi deputați și senatori dintre cei care nu se mai regăsesc în construcțiile politice actuale, parlamentari care nu vor să mai tolereze blocarea țării din interesele unor lideri de partide care îi tratează ca pe oi la vot. Am avut discuții în ultimele săptămâni cu mai mulți parlamentari care nu acceptă ca România să rămână neguvernată din pură ambiție electorală. Din capul locului, cel puțin 15 parlamentari ni se vor alătura chiar de săptămâna viitoare. Sunt oameni responsabili, care, pentru stabilitatea și bunăstarea României, își doresc ca Guvernul actual să își continue mandatul până în 2020, iar noi, cei din Forța Națională, vrem să contribuim astfel la evitarea dezastrului economic la care partidele de opoziție din Parlament ar supune țara prin amatorismul și cinismul de care dau dovadă”, a scris Remus Borza pe Facebook.  Deputatul are și un P.S. la postare, susținând că între cei 15 parlamentari sunt „și mulți semnatari ai moțiunii dezamăgiți de toți cei care au organizat această tentativă”.
 

Ministrul Grațiela Gavrilescu a transmis că i se alătură lui Remus Borza

”Vreau să pun capăt tuturor speculațiilor: mă alătur cu toată energia, priceperea și sufletul meu unui proiect în care cred cu tărie!
Este timpul să tragem linie și să ne uităm câtă substanță a mai rămas din doctrinele politice ale secolului trecut. Avem de ales între oameni și doctrine sleite de faptele celor ce și le-au asumat. Am ales oamenii! Sunt atâtea lucruri de făcut pentru oameni, că nu mai este nici o secundă timp de pierdut! - noteaza dcnews.ro
România are nevoie de o guvernare bună, de lideri pragmatici și bine pregătiți care să rezolve, să rezolve, să rezolve probleme. România are nevoie de un partid dinamic, orientat către obținerea unor rezultate în beneficiul românilor, acum, cât încă suntem pe valul creșterii economice și am creat premisele rămânerii profesioniștilor în țară!
Pornim la drum pentru a putea construi, împreună, țara pe care ne-o dorim:
Independentă, demnă, civilizată!
O Românie europeană a românilor!
Școală, stradă, spital, mediu curat și sănătos, respect pentru valorile naționale autentice, pentru istoria, cultura și credința noastră!
Respect pentru familie, profesori, medici și profesioniștii din toate domeniile!
Respect și grijă pentru vârstnici, nemăsurată atenție pentru copii și tineri!
Respect pentru justiție și armată!
Respect pentru Constituție!
Aceasta este adevărata FORȚĂ a noastră!
Aceasta este FORȚA NAȚIONALĂ!”, a zis ministrul Grațiela Gavrilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Remus Borza arunca NUCLEARA in politica romaneasca: 15 parlamentari, „mulți semnatari ai moțiunii”, intră în FORȚA NAȚIONALĂ si trec de partea Vioricăi Dăncilă”

  1. Daca este reala stirea , Remus Borza si a lui Forța Națională merita tot respectul romanilor. Ce sa faci la Guvern cu un premier ca sica mandolina zabalosul si ministri gen citu , ionel danca fara patalama de mincator de cacat pnl ,turcana cea periculoasa pentru draga stolo si toate celelalte panarame galben portocalii.
    Sa nu mai pomenim de penibilitatea sasului care pe zi ce trece ne arata ce greseli am facut ca l-am votat cu cinci ani in urma. Acest individ , care vede paiul in ochii altora dar nu vede birnele din ochii lui , nu merita respect din partea romanilor. Comportamentul din ultimile zile cu "dragii mei" arata ca ii este frica de ce se va intimpla la viitoarele alegeri prezidentiale din acest an. Inaltul si atit , ar trebui sa dea inapoi banii furati - 320.00 euro - de la romani si dupa aceea sa se raporteze la alti penali , dar se pare ca nesimtirea la el este direct proportionala cu inaltimea.
    Sa stea in banca lui si sa-si vada lungul nasului pentru ca , romanii s-au saturat de asemenea specimene fara bun simt. Pe astia nu-i intereseaza decit inavutirea fara munca nu si soarta romanilor care au ajuns cersetorii Europei.
    Pacat de noi ca am ajuns la cheremul unor pontaci , tariceni fara noima , ciolosei , ungureni pigmei , barnicei mititei si lacomei si alte joarse de aceeasi speta.
    Frica pe ei dar situatia se datoreaza si celor acre au cistigat alegerile parlamentare in 2016 ca nu l-au suspendat pe falsul sas cind trebuia. Pe acest individ nu-l intereseaza decit plimbarile si atit si spera la inca cinci ani de odihna si privilegii.
    Rusinea lui sa fie direct proportionala cu inaltimea cocostircului.
    Pacat de noi ca asemenea indivizi nu cunosc ce inseamna bunul simt.
    Pigmeilor!!!!!!!!!!!!

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe