Dorin Dobrişan, fostul director al CEC Bank, a fost ELIBERAT din inchisoare

marți, 22 octombrie 2019

Dorin Dobrişan, fostul director al CEC Bank, a fost eliberat din inchisoare. Acesta a fost vazut zilele trecute la cumparaturi in mall-ul Shopping City din Ramnicu Valcea.

Dorin Dobrişan a fost condamnat in octombrie 2015 la 8 ani şi 8 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, înşelăciune şi luare de mită în formă continuată.

Curtea de Apel Bucureşti  i-a aplicat lui Dorin Dobrişan pedeapsa cea mai grea-de 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, plus un spor de o treime de 3 ani şi 2 luni.  Instanţa a dedus din durata pedepsei pronunţate perioada reţinerii şi arestării preventive a lui Dobrişan, de la 01.09.2010 până la 15.06.2011. Judecătorii l-au achitat pe Dobrişan de infracţiunile de spălare de bani şi complicitate la delapidare în formă continuată.    Fostul bancher a primit in 2015 şi o pedeapsă accesorie, respectiv interzicerea dreptului de a ocupa o funcţie într-o bancă sau într-o altă instituţie de credit timp de 5 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe