|vineri, octombrie 7, 2022
 • Follow Us!

Dacian Cioloș , ministrul care a introdus substanțe cancerigene și produse modificate genetic în România 

dacian-ciolos_guvern1

Dacian Cioloș a făcut României și românilor numai cadouri otrăvite, indiferent de poziția în care s-a aflat .

Ajuns în 2005 ministru al Agriculturii, Cioloș nu s-a gândit că ar trebui refăcut sistemul de irigații din România. Nu i-a păsat nici că România era pe atunci al treilea cel mai mare producător de porumb din Uniunea Europeană și că avea potențial, așa cum timpul a demonstrat, de a deveni cel mai mare producător de porumb din UE. Ajunsese pe scaunul Ministerului Agriculturii și trebuia cu orice preț că impună  organismele modificate genetic, reprezentând astfel interesele companiei Monsanto cumpărată ulterior de compania germană BASF.

Ca urmare, în ciuda protestelor și a refuzului categoric al românilor de a accepta porumb și cartofi modificați genetic, în ciuda faptului că țările din UE au respins aceste produse, Cioloș le-a impus cu forța dată de poziția sa de ministru. Nici solicitările Greenpeace de a scoate aceste produse de pe piața din România nu l-au făcut pe Cioloș să de înapoi . În 2007 Greenpeace l-a acuzat pe Cioloș că  a autorizat ilegal cultivarea a peste 332 de hectare de porumb modificat genetic în șase județe din România.  Strigătul Greenpeace și al românilor a rămas fără ecou pentru cel care acum se dă mare luptător cu corupția. Ba dimnpotrivă, a mai făcut un pas și a permis intrarea în agricultura românească a fungicidul Initium produs tot de compania germană BASF și despre care se știe că este cancerigen. Conform cercetătorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă, care intra rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. Aşa cum INITIUM ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce şi la mărirea tumorilor maligne. Dovada este exolozia de cancere de colon cu care se confruntă românii în ultimii ani.

Cu un tupeu incredibil, după ce a le-a băgat românilor otrava în mâncare, același Dacian Cioloș declara în anul 2011, la ProTv că el ” evită să consume alimente care au la bază organisme modificate genetic”. Pentru românii însă,  erau bune. Analizați singuri ce a făcut Cioloș pentru România și ce a făcut ministrul actual al Agriculturii și decideți în cunoștință de cauză pentru a nu mai ajunge din nou subiect de experimente cinice și ticăloase, așa cum s-a întâmplat pe când Cioloș făcea jocul companiilor germane în defavoarea României. Și nu uitați că România este țara care dispune de cel mai fertil sol din Europa. Au spus-o și francezii. În plus, agricultura ecologică devine tot mai căutată în lume, dar nu se poate face pe terenuri pe care s-au introdus soiuri modificate genetic și nici pe cele otrăvite cu Initium. Decideți singuri dacă România merită mai mult decât otravă!

Sursa: https://online.psd.ro

One Response to Dacian Cioloș , ministrul care a introdus substanțe cancerigene și produse modificate genetic în România

 1. Laurian C.

  Asta demonstreaza ca jegul tot jeg ramine.
  Cum sa fie patriot un individ care nu este roman si care cu greu se abtine in a arata dispretul pentru acest popor pe considerentul ca , a sa consoarta este frantuzoaica. Deci accepta situati de sluga decit cea demna de patriot.
  Asa se intimpla si cu mutenia pamintului de la Cotroceni care , sasa fiind , nu are nimic in comun cu acest popor iar ultimile reactii -de implicare grosolana in politica-
  arata acest lucru condamnabil.
  Cind vorbeste de penali si puscariasi probabil ca se trece in capul listei , avind in vedere loviturile adte cu acele case furate.
  Ar trebui sa-i fie rusine pentru dispretul pe care il arata romanilor de la inaltimea sa de ……. Dar , asa se intimpla cind esti inalt si atit. HA HA HA !!!!!!!!!!!
  Ipochimene lacome si atit.
  Frica sa fie pe ei pentru ca , nici puscariile nu le-au modernizat.

   

Leave a Response