CET Govora dă drumul la căldură în Ramnicu Valcea!

joi, 3 octombrie 2019

Având în vedere prognoza meteo pentru perioada următoare, condiţiile impuse în contractul de furnizare a energiei termice referitoare la obligativitatea reluarii furnizarii agentului termic pentru încălzire, în condițiile în care temperatura exterioară, între orele 18.00 și 6.00 se situează trei zile consecutiv sub +10 °C, Societatea CET Govora SA anunţă că, începând cu data de 04.10.2019, ora 08.00 va relua furnizarea agentului termic pentru incalzire in sezonul rece 2019/2020 în Municipiul Rm.Vâlcea, inclusiv la CT Copăcelu, respectiv în oraşele Băile Olăneşti şi Călimăneşti.
Toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare urbană şi care desfăşoară lucrări la instalaţiile termice interioare, sunt rugaţi să ia toate măsurile de finalizare a lucrărilor până în data de 04.10.2019, în cazuri excepţionale, pentru finalizarea lucrărilor, sa izoleze reţelele interioare de la robineţii contoarelor de energie termică, sau se pot adresa pentru asigurarea condiţiilor de lucru la:
– Dispeceratul de Termoficare Urbană Rm. Vâlcea str. Mihai Viteazu nr. 43, tel.0250.718092 sau tel/fax 0250.718090 prin adresă scrisă.
De asemenea Asociaţiile de Proprietari în funcţie de propriul program aprobat, pot consuma agent termic pentru încălzire continuu sau fracţionat, prin închiderea şi deschiderea robineţilor de izolare montaţi în amonte şi aval la contoarele de energie termică.
Programul de umplere al reţelelor, probele la rece şi la cald fiind comunicate prin mass–media şi afişate la toate imobilele, prin neluarea măsurilor de izolare a reţelelor interioare, acolo unde este cazul, sau neanunţarea în vederea realizării condiţiilor tehnice de lucru, absolvă de orice responsabilitate operatorul sistemului CET Govora SA, pentru eventualele daune care se vor putea produce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe