Bogdan Matei, Ministrul Tineretului și Sportului: Viorica Dăncilă poate fi, în sfârșit, un președinte care luptă cu adevărat pentru fiecare român

miercuri, 23 octombrie 2019

Ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, spune că Viorica Dăncilă „poate fi, în sfârșit, un președinte care luptă cu adevărat pentru fiecare român”, pentru că este singurul candidat care „crede în România și în viitorul ei, candidatul care este capabil să redea curajul românilor să creadă în țara lor”.

„Este omul care zi de zi se află în mijlocul oamenilor, discută cu ei, le ascultă problemele și caută soluții pentru rezolvarea lor. Viorica Dăncilă, indiferent de funcția pe care a deținut-o de-a lungul vremii, a dat dovadă de o modestie pe care rar mi-a fost dat s-o întâlnesc, empatizând cu oamenii pe care i-a întâlnit. Este o persoană puternică, niciodată nu a facut un pas în spate deși au fost momente foarte grele pentru o femeie, prin toate acestea demonstrând forța și tăria caracterului dumneaei. Întotdeauna, PSD împreună cu Viorica Dăncilă și-a dorit să mențină unitatea românilor, să înlăture haosul și incertitudinile provocate de actualul președinte al României. Văd în Viorica Dăncilă un președinte implicat, care nu fuge de muncă, cinstit și responsabil.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care consider că Viorica Dăncilă este omul potrivit pentru Cotroceni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe