|marți, septembrie 27, 2022
  • Follow Us!

APAVIL SA: ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ IN ORASUL BREZOI 

apa

 

Ca urmare a executării  lucrărilor de spălare și dezinfecție a rezervorului de 50 mc din incinta Stației de Tratare Apă Valea Satului, orașul Brezoi, în data de 24. 10. 2019 între orele 800 – 1600 se va întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii  existenți în orașul Brezoi pe străzile Crizantemelor, Valea Satului și Panduri ( de la Stația de Tratare Apă Valea Satului până la intersecția cu strada Crizantemelor).

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte  și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

 

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.

 

Leave a Response