|miercuri, septembrie 28, 2022
  • Follow Us!

Adrian Busu si Valer Tudor, doi ilustri anonimi in fruntea Consiliului Judetean Valcea! 

Adrian-Busu

 

2ca8df9b4a5ae8d3c45de72784435190_XL

Adrian Busu si Valer Tudor, doi ilustri anonimi in fruntea Consiliului Judetean Valcea! Au trecut aproape 4 ani de cand Busu (ALDE) si Tudor (PER) ocupa (putem spune lejer ca INUTIL!) scaunele de vicepresedinti la CJ Valcea si activitatea administrativa a celor doi politruci este de-a dreptul inexistenta. Sau cel putin asa se vede din exterior! Chiar asteptam, cu maxima curiozitate, rapoartele de activitate – pe acesti ani – de la cei doi!

Poate ca oamenii sunt de felul lor introvertiti profesional, modesti din fire, si muncesc pe branci fara a-si populariza activitatea. E posibil! Din pacate pentru cei doi – presa lucreaza cu date exacte, concrete, palpabile, care pot sa fie observate, studiate oricand! Busu a mai fost zarit pe la evenimente culturale in calitate de reprezentant al institutiei, cu discursuri sforaitoare si profund complicate. Despre Tudor chiar nu putem spune nimic.

E posibil ca presedintele Constantin Radulescu, plin de energie, carisma si verva institutionala, sa-i fi pus in umbra personalitatii sale pe cei doi. Normal ca echipei de lustragii Busu si Tudor i-a convenit situatia, mergand pe principiul: timpul trece, leafa merge, noi cu drag… dormim in birouri luxoase, cu secretare bengoase! Scuzati rima! Si am mai adauga: plimbati in masini de serviciu si protocol cat cuprinde… burdihanul!

Si ce salarii: peste 3000 de euro lunar, incasati cu precizie de ceasornic elvetian! Cine are noroc, are…

Tiberiu Pirnau

Leave a Response