Adrian Busu si Valer Tudor, doi ilustri anonimi in fruntea Consiliului Judetean Valcea!

miercuri, 30 octombrie 2019

 

2ca8df9b4a5ae8d3c45de72784435190_XL

Adrian Busu si Valer Tudor, doi ilustri anonimi in fruntea Consiliului Judetean Valcea! Au trecut aproape 4 ani de cand Busu (ALDE) si Tudor (PER) ocupa (putem spune lejer ca INUTIL!) scaunele de vicepresedinti la CJ Valcea si activitatea administrativa a celor doi politruci este de-a dreptul inexistenta. Sau cel putin asa se vede din exterior! Chiar asteptam, cu maxima curiozitate, rapoartele de activitate - pe acesti ani - de la cei doi!

Poate ca oamenii sunt de felul lor introvertiti profesional, modesti din fire, si muncesc pe branci fara a-si populariza activitatea. E posibil! Din pacate pentru cei doi - presa lucreaza cu date exacte, concrete, palpabile, care pot sa fie observate, studiate oricand! Busu a mai fost zarit pe la evenimente culturale in calitate de reprezentant al institutiei, cu discursuri sforaitoare si profund complicate. Despre Tudor chiar nu putem spune nimic.

E posibil ca presedintele Constantin Radulescu, plin de energie, carisma si verva institutionala, sa-i fi pus in umbra personalitatii sale pe cei doi. Normal ca echipei de lustragii Busu si Tudor i-a convenit situatia, mergand pe principiul: timpul trece, leafa merge, noi cu drag... dormim in birouri luxoase, cu secretare bengoase! Scuzati rima! Si am mai adauga: plimbati in masini de serviciu si protocol cat cuprinde... burdihanul!

Si ce salarii: peste 3000 de euro lunar, incasati cu precizie de ceasornic elvetian! Cine are noroc, are...

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe