|marți, septembrie 27, 2022
  • Follow Us!

Accident cu 8 victime în Vâlcea, după ce un microbuz a intrat într-un TIR 

Serviciul de ambulanta
 Opt persoane, cu vârste între 33 şi 60 de ani, au ajuns vineri la spital cu traumatisme uşoare în urma accidentului produs pe DN 64, în localitatea Băbeni, între un microbuz de transport persoane şi un TIR.

Potrivit acestora, şapte dintre victime se aflau în microbuz, cealaltă persoană rănită fiind din TIR, toate fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru îngrijiri medicale.

“Toate victimele sunt conştiente şi sunt în drum spre spital. Nu sunt în stare gravă. În total, în urma accidentului au rezultat opt persoane cu traumatisme uşoare. Şapte dintre ele sunt din microbuz şi una din autotren”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că vinovat de producerea accidentului este şoferul microbuzului, care nu ar fi păstrat distanţa regulamentară între maşini în trafic, izbind autotrenul care circula în faţă.

În zonă s-a circulat alternativ, traficul rutier fiind reluat pe ambele sensuri după aproximativ o oră de la producerea accidentului.

Autor: Stirileprotv.ro

Leave a Response