ZIARISTUL GHEORGHE SMEOREANU OFERA GRATUIT MEDITAȚII DESPRE MENTALITĂȚI ÎN PRESĂ LIBERALILOR ȘI USERIȘTILOR VÂLCENI

duminică, 8 septembrie 2019

Presa din Vâlcea scrie în genere favorabil despre președintele Costi Rădulescu și PSD. La fel și despre primarul Mircia Gutău. Presa vâlceană scrie pe merit.

Un domn pe nume Andrei Paulin zice că jurnaliștii vâlceni sunt vânduți puterii și de aceea scriu cum scriu.

Spre cinstea presei din Vâlcea, îi pot spune lui Andrei Paulin că pe vremea când PNL controla Consiliului Județean, adică prin 2015, presa vâlceană îi critica și pe Buican și pe președintele acela gângav.

De ce nu s-au vândut și atunci ziariștii ? Pentru că nu sunt de vânzare. Fiecare scrie potrivit conștiinței, iar contractele care sunt au un caracter secundar.

De altfel, e imposibil să scrii împotriva a ceea ce gândești, pur și simplu nu ar ieși bine articolele.

Există, desigur, unele articole comandate dar ziariștii care iau banii la bucată sunt puțini în Vâlcea, eu unul știu doar trei, dintre care doi minori.

Să nu se înțeleagă că aș face din jurnaliști sfinți de pus în calendare. Presa trăiește greu, face unele compromisuri, însă acestea sunt minore.

Ar mai fi o ideea a domnului acesta Paulin Andrei, precum că nu mai e nevoie de presă, Facebook e totul. O prostie, fiindcă doar ziariștii au timp să se informeze și chiar o fac, acumulează o experiență a vieții politice și sociale capabilă să fie bază pentru comentarii. Feisbuciștii folosesc presa și au iluzia că totul e din mintea lor.

Cam așa stau lucrurile cu calomnia asta că se vând jurnaliștii, calomnie întreținută de Cristian Buican sub pavăza imunității și de liberali pentru a-i face pe plac lui Buican.

Am predat zece ani la două universități o disciplină numită Actualități și mentalități în mass – media. Dacă vor liberalii sau useriștii câteva ore de meditații pe subiect, le dau gratuit.

Gheorghe Smeoreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe