Stefan-Ciprian Polschi, militarul mort în atacul de joi din Kabul, comemorat de colegii săi. Legatura acestuia cu Ramnicu Valcea

vineri, 6 septembrie 2019

Stefan-Ciprian Polschi, militarul mort în atacul de joi din Kabul, a fost comemorat de colegii săi de la Buzău, dar şi de oficialii de la Bucureşti la sediul Ministerului Apărării.

Militarii au ţinut momente de reculegere în onoarea vieţii şi activităţii pe front a colegului lor ucis în timpul unei patrulări.

Ciprian Polschi avea la activ trei misiuni în Afganistan şi mai bine de 15 ani de experienţă în Armată Romană.

Ciprian Ştefan Polschi şi-a început cariera militară în 2004 la unitatea de paraşutişti din Râmnicu Valcea şi era un militar cu experienţă în teatrele de război din Afganistan.

În momentul în care acesta şi-a pierdut viaţa în atentatul cu bomba din Kabul, militarul executa activităţi administrative. El era cel care conducea autostaţiile de transmisie şi asigură comunicaţiile cu baza când erau plecaţi în misiuni.

De-a lungul timpului acesta a fost decorat cu 3 distincţii: veteran în 2017, medalia Non Articol FIVE 2016, şi medalia Join Service Comodation în 2016.

Militarul era căsătorit din anul 2007 şi avea doi copii în vârstă de 11, respectiv 9 ani. Unitatea din care făcea parte a mai pierdut în ultimii ani alţi doi militari în teatrele de război.

Sursa: Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe