Sparle si soparle, 01.09.2019

duminică, 1 septembrie 2019
  • Chiar dacă Primăria Râmnicului nu a descoperit nimic ilegal în proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „PUD - Construire pensiune cu regim de înălţime S+P+1E, foişor, împrejmuire şi amplasare firmă luminoasă - strada Câmpului 18 A, Râmnicu Vâlcea”, beneficiar SC Lovagro SRL, votat cu unanimitate de voturi de Consiliul Local, spunem noi că aici există un caz flagrant de INCOMPATIBILITATE MORALĂ din partea celor 4 consilieri liberali (Grig Crăciunescu, Constantin Băzăvan, Mircea Poenaru și Dumitru Vîlcu), deoarece au votat pentru un beneficiu material în favoarea... șefului lor politic, Cristian Buican. Pentru a elimina orice suspicune, cei patru consilieri locali mai bine se abțineau sau nu participau la vot. Despre firma SC Lovagro SRL spunem că aceasta a fost înființată în 2015 și 90% din părțile ei sociale sunt deținute de deputatul Cristian Buican.

 

  • Iuliana Moise, directoarea de la RAR Valcea, a fost numita politic in functie! Asadar, nu pentru ca este o mare valoare in acest domeniu cu care nu prea are vreo tangenta. Daca ar fi corecta, Moise membru ALDE Valcea – si-ar depune imediat demisia, avand in vedere ca ALDE la nivel national nu mai are alianta cu PSD. E simplu! Dar NU, Iuliana Moise se lamenteaza prin presa, ca ea este capacitate mondiala si ca va iesi la pensie de la RAR, ca asa vor muschii ei…

 

  • De acum este oficial: Ovidiu Barbu a câștigat definitiv concursul pentru ocuparea postului de director al Direcției pentru Agricultură Vâlcea organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici, după o perioadă de 6 luni de interimat la conducerea instituției. Atunci, Ovidiu Barbu l-a înlocuit pe fostul director, dr. ing. Marin Cernătescu, ieșit la pensie. Din declarația de avere, aflăm că Ovidiu Barbu deține o vilă de 340 mp și un teren în Râmnicu Vâlcea, un autoturism Audi, iar în anul 2017 a câștigat din poziția de consilier la Direcția Agricolă suma de 450 milioane de lei vechi, iar de la bănci a contractat credite de peste 1,3 miliarde de lei vechi.

 

  • În cadrul ședinței Consiliului Local desfășurată joi, 29 august, primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a amenințat că va propune CL ieșirea Municipiului din Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciul de Salubrizare dacă nu se finalizează în termenul cel mai scurt licitația pentru desemnarea operatorului de salubrizare din Râmnic. În plus, tot primarul Gutău a mai spus că este pregătit să facă propria societate de salubrizare și un centru de selectare a deșeurilor, în caz că nu se urgentează procedurile de licitație, conform legii. ADI Salubrizare a fost constituită în scopul înfiinţării, organizării, reglementării, finanţării, exploatării, monitorizării şi gestionării în comun a serviciului de salubrizare a localităţilor de pe raza de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale asociate, precum şi pentru realizarea în comun a unor proiecte de investiţii publice de interes zonal sau regional, destinate înfiinţării, modernizării sau dezvoltării, după caz, a sistemelor de utilităţi publice aferente serviciului pe baza strategiilor de dezvoltare a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe