Președintele CJ Vâlcea, Constantin Radulescu: “S-au identificat soluțiile astfel încât necesarul de carbune și de gaz vor fi asigurate pentru CET Govora”. Sa se tina de cuvant, in sfarsit, guvernantii?

vineri, 6 septembrie 2019

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, ne-a declarat imediat după încheierea ședinței de la Ministerul Finanțelor privitoare la criza de pe Platforma Chimica Ramnicu Valcea:

“Intalnirea pe care am solicitat-o la nivel guvernamental s-a incheiat in urma cu putin timp.
La Ministerul de Finante in prezenta domnului ministru Eugen Orlando Teodorovici si a conducerii CEO, Romgaz si alti responsabili guvernamentali, am prezentat problematica de pe platforma chimica la zi, problematica pe care eu am semnalat-o in mai multe randuri prin demersuri legale si oficiale.

S-au identificat solutiile astfel incat necesarul de carbune si de gaz vor fi asigurate pentru CET Govora pentru producerea energiei electrice si a aburului necesar”.

Avand in vedere problematica extrem de dificila de pe Platforma Chimica, punem - totusi - un semn de intrebare in legatura cu bunele intentii si actiunile concrete ale ministrului Teodorovici si directorilor CEO si Romgaz! Speram sa nu fie gargara mestesugita ceea ce i-au spus presedintelui CJ Valcea, Constantin Radulescu! Vestea cea mai buna era daca se gasea o solutie in legatura cu certificatele de emisii CO2 care sunt adevarate pietre de moara pentru producatorii de energie electrica pe baza de carbune!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe