|luni, septembrie 20, 2021
  • Follow Us!

PETRUT, FIUL MAGNATULUI GUNOAIELOR, TEODOR FLORESCU, A FĂCUT SENZAȚIE ÎN ”CARTIERUL MILIONARILOR” CU UN HAREM DE 5 SEXOASE! 

p5-1

CEL MAI FENTOSAN PUȘTI DIN LUMEA BUNĂ A FĂCUT SENZAȚIE ÎN ”CARTIERUL MILIONARILOR” CU UN HAREM DE 5 SEXOASE!

Are 20 de ani și toată viața înainte! Petruț, fiul omului de afaceri valcean Teodor Florescu, nu ratează marile petreceri, dar musai să fie cu fete una și una. Juniorul e pe cai mari dupa cum scrie cancan.ro

Harem! Cam într-acolo te poți duce cu gândul când vine vorba de Petru (Petruț, Petrișor, cum a fost alintat), fiul omului de afaceri Teodor Florescu. De data asta, băiatul de 20 de ani a făcut spectacol într-un celebru club din București. Nu mai puțin de cinci ”piese” grele a avut lângă el, alături de care a făcut un adevărat show pe ringul de dans.

Da, îi place la nebunie ”zbenguiala”, iar frumoasele de lângă el au arătat că și lor le place să se învârtă pe lângă cel mai ”fentosan” puști din lumea bună a Capitalei, așa cum, la un moment dat, a fost supranumit.

Petruț Florescu, la dans cu ”haremul”

Să n-o mai lungim: Petruț a declanșat spectacolul de zile mari într-o seară de pomină, în club. Fetele s-au mișcat senzual pe lângă “prințișorul” lor, iar acesta, băiat fin, le-a acordat, pe rând, atenție maximă. Doar una dintre ele s-a ”rătăcit” printre mese, dar, până la urmă, a găsit drumul către un ring în care ”haosul” tinereții era la el acasă.

NU RATA: PETRIŞOR DE LA VÂLCEA (18 ANI) I-A DAT ŞAH MAT LUI BOZO

Câteva ore bune a ținut spectacolul oferit de Petruț, dans, o băutură fină, nu în exces, glume multe… Și…pe altă dată!

Petruț Florescu și-a etalat talentul de dansator pe ring, alături de cinci fete una și una
Petruț Florescu și-a etalat talentul de dansator pe ring, alături de cinci fete una și una

Petruț Florescu, atent la tot: mașini, haine… fete!

Petru Florescu, alintat Petrișor sau Petruț, este fiul afaceristului Teodor Florescu, proprietarul companiei de salubritate Urban S.A. Florescu Jr. se respectă atunci când iese în oraş. Pe lângă un Mercedes ultradotat, el atrage atenţia prin hainele şi accesoriile de firmă, dar și prin stilul în care petrece prin cluburile de lux din București.

VEZI AICI: CE REGII FACE PE PLAJELE DE FIȚE DIN MAMAIA CEL MAI FENTOSAN PUȘTI DIN LUMEA BUNĂ

A fost numit, la un moment dat, ”noul prințișor de Dorobanți”, asta pentru maratorul petrecerilor pe care l-a început în urmă cu vreo doi ani. De când a devenit major. E clar, este un “alergător” de cursă lungă.


Petruț are o pasiune pentru mașini de copil, când a fost chiar pilot de curse

Leave a Response