|marți, octombrie 19, 2021
  • Follow Us!

MINISTRUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI BOGDAN MATEI: EDIȚIA DIN ACEST AN A TURULUI CICLIST AL ROMÂNIEI VA TRECE PENTRU PRIMA DATĂ ȘI PRIN BUCEGI 

f_350_200_16777215_00_images_banner5_matei-turul-ciclist

 

Ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei a fost prezent marți, alături de Eduard Novak, Președintele Federației Române de Ciclism, la conferința de presă de prezentare a Turului României, ediția 2019.

Tradiționala cursă va avea loc în perioada 11-15 septembrie, este cea mai importantă competiție de ciclism din România și una dintre cele mai prestigioase competiții de acest gen din Sud-Estul Europei.

“Mă bucur că și în această toamnă ciclismul românesc duce mai departe tradiția frumoasei curse care sper din suflet că va fi din nou o reușită.

Ediția din acest an a Turului României are o semnificație aparte, pentru că, dincolo de faptul că traversează, ca de obicei, zone superbe ale țării, va trece și prin Bucegi și va avea o etapă la Piatra Arsă, unde MTS are o bază sportivă extrem de frumoasă.

Vreau să le urez succes tuturor celor 140 de sportivi și celor 20 de echipe participante și un călduros bun venit oaspeților noștri de peste hotare, care vor descoperi cu siguranță atât frumusețile țării noastre cât și ospitalitatea românească.

Și, evident, le ținem pumnii pentru rezultate cât mai bune, echipelor românești”, a spus ministrul Bogdan Matei.

Leave a Response