Liderul de sindicat de la Uzinele Sodice, Adrian Mugioiu, politizeaza protestele sindicale! Pretul la abur a fost scazut, dar polonezii au dat cu flit conducerii CET Govora!

marți, 24 septembrie 2019

Conducerea Consiliului Judetean Valcea impreuna cu administratorul judiciar de la CET Govora au gasit solutii pentru micsorarea pretului la gigacalorie-abur! Reducerea este semnificativa! Din pacate, polonezii de la CIECH Soda Romania, in frunte cu Witold Urbanowski, dau dovada de inflexibilitate si incapatanare maxima, o reticenta bolnavicioasa in negociere, refuzand oferta CET-ului. In aceste conditii, dar si in contextul existentei unui dosar penal la DNA tocmai pentru vanzarea aburului ani de zile catre CIECH (USG) - sub pretul de productie, demersurile sindicale ale liderului Adrian Mugioiu sunt de neinteles! Mugioiu ameninta cu proteste sindicale si mars al muncitorilor de pe platforma! Care este scopul acestor miscari asa-zis sindicale?! Este clar ca nu urmareste rezolvarea amiabila si la masa negocierilor a acestei crize de moment, INTERESUL LUI MUGIOIU POATE SA FIE CONSIDERAT DE-ACUM - UNUL POLITIC! Mugioiu si gasca sustin o ABERATIE: pentru a incasa profituri de milioane de euro polonezii de la CIECH - CET-ul trebuie sa le vanda abur sub pretul de productie, iar conducerea CJ si administratorii judiciar si special sa infunde puscaria pentru aceasta decizie care va falimenta sigur CET Govora! Adevarul este ca CIECH Soda Romania poate sa suporte lejer noul pret la abur, dar nu doreste sa-si diminueze profiturile colosale din Romania!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Liderul de sindicat de la Uzinele Sodice, Adrian Mugioiu, politizeaza protestele sindicale! Pretul la abur a fost scazut, dar polonezii au dat cu flit conducerii CET Govora!”

  1. Prin acest demers , gheorghe dovedeste ca este un slugoi fara sansa de remediere. De ce politizeaza acest conflict , daca CET Govora a inteles situatia si a scazut pretul? Sa fie atit de indatorat polacilor pentru primele pe care le-a incasat fara sa le merite? Sau se simte stingher si jenat pentru faptul ca au umblat ambii amindoi la acelasi stup cu miere a aceleeasi fete darnice? Ca doar nu au fost singurii care au avut acces acolo.
    Consider ca institutiile statului are obligatia de a amenda atitudinea individului sis a-I interzica muscari sindicale pe acest subiect. Sau poate a incasat gheorghe mita in avans si acum nu mai poate da inapoi?
    Polonezii , cu ajutorul jegurilor romane pupincuriste care primesc salariile direct de la Varsovia , au cam dat cu flit autoritatilor valcene pentru ca li s-a permis.
    Batjocorirea unor salariati de buna credinta si cu frica lui Dumnezeu este cel mai grav lucru infaptuit de polaci.
    Umilirea fara limite a unui salariat ce a ramas cu un handicap grav – pe viata – in urma unui accident de munca suferit cu ani in urma este cea mai grava fapta ce ar puteao comite niste oameni. Dar acestia s-au dovedit a fi jeguri. Sirul este lung si mentionez pe polonezii din conducere care nu au suflet si inima , sefa de colectiv – cu gindul numai la ingurgitat , viki marcelina – la fel de jigodoasa si pornita impotriva romanilor dar ingaduitoare cu cei care ofera ceva , strungarul analfabet uns mare sef – ca asa este , prostul nu e prost destul daca nu este si fudul , caci cu sefia ne-am lamurit - , doini cea fara de cap dar pupatoare de dosuri si cite alte jeguri care amusineaza cururile polonezilor , numai sa le fie lor bine. Zlotii murdari care ii face pe toti lei , cind de fapt sint niste pigmei , nu le vor tine de cald atunci cind se vor scoate la iveala smecheriile in care sint toti bagati pina in git.
    Poate macar acum se va autosesiza si ITM Valcea – la iesirile in strada ale sclavilor sodisti - si va cerceta aceste abuzuri pe care le fac polacii si pupa cur din jurul lor. Umilintele suportate de cei care nu s-au aliniat acestor pigmei jegosi fara caractere sint de neinchipuit intr-o tara democratica. Asa se comporta acesti jegosi si in tara lui Lech Wałęsa? Sau acolo nu li se permite un asemenea comportament? Care a fost concluzia ambasadsorului polac dupoa vizita la Ramnicu Valcea? Au ei jigodosii dreptate sau lacomia este mare avind in vedere beneficiile ce le-au facaut pina acuma CSR – si sint pe cale sa se diminueze cumva - in timp ce CET Govora a ajuns falimentara
    Treziti-va gheorghe costica , marinica si celelalte forme de viata la realitate si nu mai umblati dupa pomeni fara numar.
    Polonezii s-au aratat mari traficanti de influenta pentru ca au aceste jeguri lacome care , pentru doi zloti isi vinde toti compatriotii. Un individ este insa de retinut si umflat cind va veni vremea iar acesta este avocatul lor , un lacom fara pereche , darar boala in el si toti ceilalti gheorghi neispraviti pupa cur.
    De ce platesc sclavii sodisti cotizatie la sindicat atita timp cit gheorghe nu-I reprezinta? Numai sa-si sporeasca el veniturile si probabil sa-si mai faca o alta casa , ca doar are mai multi copii. Jegurile se aduna si poate este bines a se invete cu buluceala ca , la bulau asa sint conditiile.
    Inghesuiala mare.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe