INCENDIAR! Buican este clar un politician ipocrit și fals! Despre neamurile liberalilor angajate la stat!

vineri, 13 septembrie 2019

Buican și PNL-iștii au toate neamurile angajate la stat. Buican țipă ca din gură de șarpe și vorbește despre nepotismul din instituțiile de stat. Uită că și acum dar și în trecut neamurile lor au trăit și trăiesc cu bani de la stat.

Hai să vedem băiat de primar, angajat consilier la președintele Păsat, o nepoata de deputat, consiliera prefectului. Nu mai vorbim de băieți și fete de consilieri județeni pentru că oamenii nu trebuie să se simtă jenați din pricina prostiilor debitate de Buican.
Totodată și în prezent, consilieri județeni PNL-iști sunt angajați ai guvernului și mulți alții. Am putea să facem o listă lungă însă vă sfătuim să îi spuneți Buican ului să nu mai fie ipocrit și să se gândească de 2 ori dacă merită să lovească exact în oamenii lui din partid.

Nu or fi nici PSD-iștii niște sfinți, dar Buican este clar un politician ipocrit și fals.
La fel cum sunt toți politicienii care vin cu astfel de declarații într-o țară în care politica se face și cu aceste scopuri de aproape 30 de ani.
Buicane, ciocu mic și atenție, urmează un serial cu alți ipocriți, mari patroni liberali cu funcții la partid și cu contracte pe față cu instituții ale statului. Asta pentru că nu meritați să pozați în capitaliști de vreme ce toți lucrați cu statul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe