Elev eminent în Drăgăşani! A obţinut medalia de aur la olimpiada din Coreea

miercuri, 4 septembrie 2019

Un elev eminent din Drăgăşani - Vâlcea a obţinut MEDALIA DE AUR la Olimpiada Internaţională Ştiinţele Pământului din Coreea de Sud.

"Începem anul şcolar 2019-2020 cu o veste minunată! Elevul vâlcean PETRIŞOR CIAUŞESCU de la Colegiul Naţional «Gib Mihăescu», Drăgăşani a obţinut MEDALIA DE AUR la Olimpiada Internaţională Ştiinţele Pământului din Coreea de Sud! Felicitări Petrişor! Felicitări profesorilor tăi! Felicitări părinţilor tăi!", a spus Andra Bică, inspectorul general al ISJ Vâlcea.

În 2016, Echipajul judeţului Vâlcea s-a întors acasă cu un rezultat remarcabil: Premiul I la clasa a-X-a, obţinut de elevul Ciauşescu Constantin Petrişor, de la Colegiul Naţional Gib Mihăescu Drăgăşani, pregătit de profesoara Brebeanu Adriana.

Acelaşi elev a obţinut şi Premiul special pentru cea mai bună lucrare teoretică. De remarcat este faptul că elevul Ciauşescu Constantin Petrişor s-a calificat la 4 etape naţionale ale olimpiadelor (chimie, fizică, biologie şi Olimpiada Interdisciplinară “Ştiinţele Pământului”), putând participa doar la două dintre acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe