După ce au făcut profituri de zeci de mi­lioane de euro la Valcea, polonezii de la Ciech Soda spun ca vor inchide fabrica!

duminică, 15 septembrie 2019
Ciech Soda, producător polonez de sodă calcinată din Râmnicu Vâlcea, continuă pro­cesul de oprire a producţiei din fabrica de la Vâlcea din cauză că negocierile preţurilor pentru furnizarea de abur de către CET Go­vora au eşuat. Potrivit companiei, este vorba de circa 600 de locuri de muncă ce ar putea fi afectate.

După ce a făcut profituri de zeci de mi­lioane de euro la Valcea, Ciech spune acum, la modul ipocrit, că nu poate administra creşterea tarifului la abur de către CET Govora şi trebuie să închidă ope­ra­ţiunile. Aceasta este o mare MNCIUNA! Adevarul este ca polonezii de la Ciech vor avea profit si in cazul acceptarii noului pret. Profitul va fi diminuat, dar va exista cu certitudine! Este vorba despre o perioada de tranzitie de maxim doi ani pana cand CET Govora, alte companii interesate si fonduri de investitii  vor realiza o noua centrala pe gaz, mult mai eficienta si performanta, inclusiv din punct de vedere al cosuturilor!

Punem pariu ca acest caine (CIECH Soda) nu va pleca de la macelarie (Platforma Chimica Ramnicu Valcea)?!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “După ce au făcut profituri de zeci de mi­lioane de euro la Valcea, polonezii de la Ciech Soda spun ca vor inchide fabrica!”

  1. Polacii jigodosi nu vor pleca din Ramnic nici in ruptul capului pentru ca aici este foarte bine pentru ei. Tot ce faci sint prafuri si intoxicari pentru presa si sensibilizari pentru cei care conduc destinele judetului. Nu trebuie sa cedeze nimeni pentru ca acesti popindai nu au facut decit rele pe meleagurile valcene. Nu au multumit decit pe fetele binevoitoare , inghititoarele de pelicani , in rest au facut numai rele si neajunsuri. Nici macar gheorghe paharnicul , nu mai este multumit acum de cei pe care i-a pupat pe din dos atitia ani. Pina si –a terminat casa iar acum are “grasime” precum ursul pregatit de hibernare. Intrebarea este? Ce vor face amatoarele de echitatie invatate sa fie calarite , fara numar.
    Trebuie sa se reorienteze catre alte meleaguri? Le vor lua polacii la ei in vilegiatura?
    Nu trebuie sa intre nimeni in panica pentru polonezii au facut profit fara plateasca nimic. Ba din contra , au creat un mare dezastru ecologic si toti cei raspunzatori se fac ca nu vad. In frunte cu ITM Valcea , ocupati sa-si dea pumni in gura pentru impartirea bacsisului. Si astia ar merita un loc la “beciul domnesc”. Cum este posibil sa ai trei patru case dintr-un salariu de bugetar la ITM Valcea?

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe