Deputatul Ştefan Ovidiu Popa, ales Vicelider al Grupului Parlamentar PSD din Camera Deputaţilor

miercuri, 4 septembrie 2019

Deputatul Ştefan Ovidiu Popa a fost ales în prima zi a celei de a doua sesiuni parlamentare, Vicelider al Grupului Parlamentar PSD din Camera Deputaţilor dupa cum mentioneaza evenimentvalcean.ro

Deputatul vâlcean este unul dintre parlamentarii vâlceni cu o activitate intensă în timpul mandatului: are până acum 30 de luări de cuvânt în 24 de ședințe, dintre acestea zece fiind declarații politice. Printre altele, Popa a vorbit în fața colegilor despre combaterea șomajului în rândul tinerilor, importanța turismului în România sau despre problema lipsei medicilor de familie, o problemă majoră în Vâlcea. De asemenea, deputatul vâlcean a contribuit la nu mai puțin de 101 propuneri legislative, dintre care 29 au devenit deja legi. “Programul de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare, spălare şi prelucrare primară a lânii în zona montană”, “Programul de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de sacrificare a animalelor în zona montană”, “Programul de încurajare a investiţiilor din zona montană” sau “Programul de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare şi prelucrare primară a fructelor, fructelor de pădure şi plantelor medicinale în zona montană” – sunt doar câteva exemple de legi aflate deja în vigoare.
“Mulţumesc pentru votul de încredere acordat de colegii mei parlamentari şi ţin să precizez că PSD va acţiona ca şi până acum, în favoarea cetăţenilor!”, precizează deputatul social-democrat Ştefan Ovidiu Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe