|marți, septembrie 21, 2021
  • Follow Us!

Deputatul Ştefan Ovidiu Popa, ales Vicelider al Grupului Parlamentar PSD din Camera Deputaţilor 

ovidiu-popa-300x200

Deputatul Ştefan Ovidiu Popa a fost ales în prima zi a celei de a doua sesiuni parlamentare, Vicelider al Grupului Parlamentar PSD din Camera Deputaţilor dupa cum mentioneaza evenimentvalcean.ro

Deputatul vâlcean este unul dintre parlamentarii vâlceni cu o activitate intensă în timpul mandatului: are până acum 30 de luări de cuvânt în 24 de ședințe, dintre acestea zece fiind declarații politice. Printre altele, Popa a vorbit în fața colegilor despre combaterea șomajului în rândul tinerilor, importanța turismului în România sau despre problema lipsei medicilor de familie, o problemă majoră în Vâlcea. De asemenea, deputatul vâlcean a contribuit la nu mai puțin de 101 propuneri legislative, dintre care 29 au devenit deja legi. “Programul de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare, spălare şi prelucrare primară a lânii în zona montană”, “Programul de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de sacrificare a animalelor în zona montană”, “Programul de încurajare a investiţiilor din zona montană” sau “Programul de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare şi prelucrare primară a fructelor, fructelor de pădure şi plantelor medicinale în zona montană” – sunt doar câteva exemple de legi aflate deja în vigoare.
“Mulţumesc pentru votul de încredere acordat de colegii mei parlamentari şi ţin să precizez că PSD va acţiona ca şi până acum, în favoarea cetăţenilor!”, precizează deputatul social-democrat Ştefan Ovidiu Popa.

Leave a Response