|marți, octombrie 19, 2021
  • Follow Us!

Dan Ceausescu de la SC Urban SA “scoate Valcea din mizerie”, prin amenintari, injuraturi si dezinformari grosiere 

Urban-Dan-Ceausescu

Dan Ceausescu, unul dintre directorii de la firma de salubritate SC Urban SA, a creat in urma cu cativa ani o pagina “anonima” pe facebook: Scoatem Valcea din Mizerie. In spatele acestui asa-zis anonimat – ipochimenul a injurat ani de zile pe toata lumea: de la primar, presedinte de Consiliu Judetean, parlamentari, ziaristi, firmele care concureaza Urbanul etc! NU ar fi nicio problema daca pe pagina s-ar exprima puncte de vedere critice intr-un limbaj decent, civilizat, nu prin insulte, manipulari, dezinformari grosiere, denigrari, amenintari si injuraturi asa cum a explodat miercuri, 18 septembrie, cand l-a injurat pe primarul Mircia Gutau la modul mizerabil pentru conditiile din Maternitatea Ramnicu Valcea. O aberatie imensa, avand in vedere ca maternitatea nu se afla in subordinea Primariei Ramnicu Valcea.

Iata ce a scris acest Dan Ceausescu:

…Îți doresc ca toate femeile din familia ta și din familiile cetățenilor pe care i-ai uns cu onoare să nască în condițiile acestea !

Să nu dea dracu să ne vedem pe stradă, pușcăriașule, că o să vezi tu cât de iubit ești în oraș.
#SăTeIaMamaDracu

#OsăVăFugăreascăLumeaPeStradăJegoșilor

Domnule Teodor Florescu, patronul de la SC Urban SA al lui Dan Ceausescu, ce ar fi daca s-ar exprima cineva asemanator despre dvs. sau familia dumneavoastra?! Despre Ceausescu nu mai spunem nimic, el fiind un kamikaze, un absolvent al Academiei de Politie pe stil securistoid, o marioneta, un mercenar dispus sa injure si sa scrie orice mizerie in pagina aceea de facebook pentru doi lei…

Chiar daca se ascunde, oricine se pricepe minimal la modul in care functioneaza reteaua de socializare realizeaza ca in spatele acestei pagini infecte se afla Dan Ceausescu, de altfel el a trimis invitatiile de aderare la pagina.

Facebook ne-a confirmat ca Dan Ceausescu este autorul paginii: Scoatem Valcea din mizerie.

Dan Ceausescu Scoatem Valcea din mizerie

Este momentul ca, devoalat de-acum, individul acesta sa mearga in fata justitiei si sa raspunda pentru mizeriile pe care le publica in fiecare zi pe pagina respectiva! De-acum poate sa-si asume direct pagina, in fata justitiei!

Atacurile virulente la adresa primarului Mircia Gutau sunt o forma de santaj pentru ca edilul sa cedeze contractul de salubritate a municipiului firmei Urban… 

Tiberiu Pirnau

 

 

 

Leave a Response