CLUB ROTARY RM. VÂLCEA: ”PROMENADA INIMILOR”-ÎNCURAJEAZĂ PUBLICUL DE TOATE VÂRSTELE SĂ MEARGĂ PE JOS PENTRU A-ŞI MENŢINE SĂNĂTATEA

duminică, 29 septembrie 2019

 

 

Sâmbătă, 28 septembrie 2019 a avut loc la Râmnicu Vâlcea evenimentul Promenada inimilor, la care au participat peste 300 de copii, tineri și adulți.

f_350_200_16777215_00_images_banner5_rotary-rm-vl-actiune-2.jpgSănătatea este în mâinile fiecăruia dintre noi. Noi cei din Rotary suntem dedicaţi comunităţii în care trăim, iar acum am avut ocazia, pentru al șaselea an consecutiv, să arătăm acest lucru printr-un proiect inițiat în urmă cu mai mulți ani de rotarienii din România și Republica Moldova.

Evenimentul a fost organizat de Rotary Club Râmnicu Vâlcea, Rotary Club Râmnicu Vâlcea-Cozia, în colaborare cu Primăria Râmnicu Vâlcea.Mulţumesc presei, care a susținut în fiecare an această acțiune, Primăriei Râmnicu Vâlcea, Crucea Roșie Vâlcea, Inspectoratul Județean de Poliție, Jandarmeria Vâlcea, Ambulanța Vâlcea, tuturor partenerilor și sponsorilor : Boromir, Nordexim, Restaurantele Ok, Annabella, Sanovita, Dumbrafox, Premium Concept Proiect, Mădălin Bojan, președintele RC Râmnic care de fiecare dată au contribuit la bunul mers al evenimentului.

Promenada Inimilor este un concept simplu şi inovator care are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea.

Proiectul implică amenajarea (realizată încă din anul 2014 pe bulevardul Dem Râdulescu), în parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea, a unei rute accesibile pe care publicul de toate vârstele este încurajat să facă mișcare și în organizarea anuală a unei plimbări cu participare numeroasă.

Club Rotary Râmnicu Vâlcea
Bogdan Pistol
președinte 2019-2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe