|marți, octombrie 19, 2021
  • Follow Us!

Bărbat condamnat la închisoare a fost prins în Vâlcea, după ce a stat 2 ani în America 

catuse_10_1c8cb5929a

arestat, cătușe, reținut

Un bărbat dat în urmărire internaţională după ce a fost condamnat la închisoare a fost prins în Vâlcea. După ce a stat doi ani în America, bărbatul a fost prins când și-a vizitat părinții, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis marți de Poliția Vâlcea, polițiștii din Măldărești au prins un bărbat de 51 de ani, din Oradea, urmărit național si internațional pentru executarea unei pedepse cu închisoarea, de 5 ani.

Bărbatul fusese dat în urmărire națională și internaţională, fiind condamnat la pedeapsă cu închisore pentru faptul că, în perioada 2010 – 2011, în calitate de lichidator judiciar al unor societăți comerciale, și-a însușit bani sau valori din gestiunea acestora, prin vânzarea de bunuri și încasarea banilor în folos propriu, prin organizarea de licitații fictive și întocmirea unor acte false în acest sens. Apoi, bărbatul a dispărut cu aceste sume de bani.

Citește și: Ministrul Transporturilor îi răspunde lui Dan Barna cu un video de pe autostradă: V-a fost frică să intrați?

Faptele au fost comise în municipiul Oradea, județul Bihor, unde bărbatul a locuit o perioadă lungă de timp.

Polițiștii l-au prins pe bărbat în casa părinților săi, din comuna vâlceană Stroești. Acesta ar fi fost plecat pentru aproximativ 2 ani în America.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Colibași, județul Argeș.

Leave a Response