|sâmbătă, octombrie 16, 2021
  • Follow Us!

5 trucuri care te vor ajuta să îți organizezi eficient geanta 

geanta organizata

 

Ți se întâmplă des să nu găsești lucrurile pe care le cauți în geantă? Spre exemplu, ești la coadă la casă și vrei să plătești cu cardul. Dar unde e cardul? Probabil pierdut în portofelul mare, plin de hârtii și bonuri.

Dacă vrei să devii o persoană mai organizată, care știe exact ce are în fiecare geantă sau rucsac, ți-am pregătit câteva trucuri. Încearcă-le pe toate:

1. Folosește un organizator de cabluri

 

Căștile și cablurile folosite pentru încărcat se încurcă foarte ușor în geantă și riști să petreci 10 minute încercând să le descurci când mai ai doar 2% baterie.

Dacă vrei să scapi de această problemă, poți folosi organizatoare de cabluri. Vin în diferite mărimi și nu sunt nici foarte scumpe. Imediat ce ai folosit căștile le pui în suport și vor fi gata de utilizare următoarea dată când ai nevoie de ele.

2. Alege un portofel mai mic

 

Portofelul ajunge să fie destul de dezordonat pentru că este plin de lucruri de care nu ai nevoie precum: bonuri, hârtii cu numere de telefon, cărți de vizită. Poți încerca să îl cureți periodic pentru a scăpa de ceea ce nu folosești.

O soluție și mai bună este să ai din start un portofel mai mic, în care să încapă doar carduri și ceva bani. Alege unul de la URBAN Bag, din piele naturală. Îți va oferi o notă de eleganță și va rezista mai mult în timp. 

3. Utilizează o sticlă pliabilă

Hidratarea este foarte importantă, în special vara, când este foarte cald afară. Soluția cea mai la îndemână ca să poți bea apă de fiecare dată când îți este sete este să ai mereu la tine o sticlă de apă.

Pentru că nu vrei să cauți un magazin de fiecare dată când îți este sete sau să dai foarte mulți bani pe aceasta, îți recomandăm să alegi o sticlă reutilizabilă. Poți folosi una pliabilă care va ocupa foarte puțin spațiu când e goală.

4. Folosește un portfard

 

Imaginează-ți următoarea situație: după muncă ai plănuit să ieși în oraș și vrei să îți refaci machiajul. Dar îți e greu să găsești rujul, mascara sau fondul de ten, pentru că sunt undeva pe fundul genții, amestecate cu alte lucruri.

Soluția e să ai mereu un portfard în geantă. Acesta are mai multe buzunare astfel încât să îți poți împărți produsele de machiaj exact cum vrei. Totul va fi mult mai ușor și la îndemână.

5. Adaugă un accesoriu mare la chei

 

Acest truc poate părea contraintuitiv, dar este de fapt foarte util. Care este lucrul pe care îl pierzi cel mai des în geantă? Cheile, cu siguranță. Sunt mici și greu de găsit, mai ales când te grăbești să intri în casă.

În schimb, dacă folosești un breloc mare (o inimă pufoasă, o jucărie de pluș, orice îți dorești), îți va fi foarte ușor să le găsești. Și nu doar în geantă, ci și în casă, sigur îți va sări în ochi brelocul.

O geantă bine organizată te ajută să economisești timp. Când știi că totul este la îndemână, parcă ești mai liniștită și nu te mai îngrijorezi constant că ai pierdut cheile, portofelul sau telefonul.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Leave a Response