Adolescentă de 16 ani, din Vâlcea, răpită de trei tineri. După câteva sute de metri, au oprit mașina și au lăsat-o să plece. Motivul a fost de-a dreptul șocant

marți, 3 septembrie 2019

O adolescentă de 16 ani a fost răpită de pe stradă de trei tineri, care o pândeau din mașină.

Unul din ei a tras-o în mașină, iar după câteva sute de metri au oprit fiindcă și-au dat seama că o confundaseră pe tânără cu altcineva.

Polițiștii au reținut ulterior un bărbat de 35 de ani, iar alți doi sunt cercetați în libertate, potrivit realitateavalceana.ro.

"Polițiștii din cadrul Poliției orașului Olănești au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat, de 35 de ani, din Păușești Măglași pentru comiterea infracțiunii de lipsire ilegală de libertate a unei tinere de 16 ani, din Schitu Golești, județul Argeș, care locuia fără forme legale în Bunești. În același dosar mai sunt cercetați alți doi tineri, cu vârste de 20 de ani. În urma cercetărilor efectuate rezultă că, în data de 28 august a.c., bărbatul în cauză, împreună cu alți doi tineri, au oprit autoturismul cu care se deplasau lângă minoră, în timp ce se afla pe raza comunei Păușești Măglași, au urcat-o forțat în mașină și s-au deplasat aproximativ 700 de metri înspre satul Cheii, când aceștia au realizat că au confundat persoana și au lăsat-o să plece. În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbatul de 35 de ani, cei doi tineri sunt cercetați în libertate", confirmă şi poliţiştii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe