Sparle si soparle, 22.08.2019

miercuri, 21 august 2019
  • De acum, nu mai este nici un secret că deputatul liberal Cristian Buican umblă ca un prin mai multe localități din Vâlcea, la diverse manifestări sau serbări artistice din comunele respective. Dar ciobanul Buican nu merge să admire spectacolele sau să stea de vorbă cu oameni de-ai locului, el se duce mai mult singur, să-l filmeze și să-l pozeze la intimidare pe președintele Consililui Județean, Constantin Rădulescu, mai ales după ce „liderul” PNL Vâlcea a aflat că stă foarte prost în sondajele de opinie în perspectiva alegerilor pentru șefia CJ Vâlcea, din vara anului viitor. În plus, numitul Buican a pierdut și controlul asupra celorlalți liberali, fiind sfidat chiar de către senatorul Romulus Bulacu, care a urcat la prezidiu și a luat cuvântul la Festivalul „Cântecele Oltului” din Călimănești. În cazul lui Buican se potrivește zicala „Semeni vânt, culegi furtună!”

 

  • Un fost angajat al SRI Valcea, Sturzu Florian, se lupta in instanta de ani de zile cu conducerea serviciului, atat de la nivel national cat si judetean. Acesta cere depagubiri de peste un milion de euro! Printre cei dati in judecata se numara si comandantul SRI Eduard Helvig, dar si localnicul sturlubatic, actualul pensionar Ion Frumuselu, actionar la o societate de constructii ce are contracte de milioane de euro cu diverse institutii publice... Vom reveni cu informatii incendiare!

 

  • Trei consilieri locali s-au întors recent dintr-o „vizită de documentare” în Cehia, asta după ce Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a aprobat deplasarea unei delegații la Festivalul Recoltei al județului Zlin, Kromeriz - Republica Cehă, ce a avut loc în perioada 16-18 august 2019. Cei trei „norocoși” au fost: Lețu Fănel (PSD), Iuliana Maria Popescu (PER) și Diana Maria Ionescu (PER). Mai spunem că cei trei consilieri locali vor prezenta la prima ședință ordinară a Consiliului Local o informare cu privire la deplasarea efectuată, dar nu mai târziu de 45 de zile de la data încheierii deplasării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe