|joi, decembrie 2, 2021
  • Follow Us!

Se oprește furnizarea apei potabile în Olănești! 

apa

Ca urmare a executării  lucrărilor de remediere pierdere apă potabilă existentă pe  rețeaua  din OL D 219mm, existentă pe strada Forestierilor , din  Băile Olănești, se va opri furnizarea apei potabile în zonă.

În data   de  07. 08. 2019  între orele 900 – 1300 se  va  întrerupe  furnizarea  apei  potabile la consumatorii existenți în Băile Olănești pe străzile: Forestierilor, Cuibul cu Dor, Horea, Podișor, Epurești, Islazului, Pădurii, Infrațirii, Carol Davila, Libertății, Merilor, Molidului, Crângului,  Victoriei, Bradului, Alexandru Ioan Cuza.

În această perioadă orară  echipele  de intervenție ale   APAVIL  SA  vor face eforturi susținute pentru remedierea situației neplăcute în cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție ( înainte  și după spălarea rețelei ) angajații  APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate .

Se recomandă consumatorilor afectați ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei  .

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către   APAVIL  SA  în urma unor solicitări scrise  ale beneficiarilor confirmate de specialiștii societății.

Leave a Response