SCANDAL la DRĂGĂȘANI: Tânără bătută și târâtă pe stradă 50 de metri

miercuri, 7 august 2019

 

În seara zilei de 04 august a.c., polițiștii au  fost sesizați cu privire la un scandal ce are loc pe raza municipiului Drăgășani. Ajunși la fața locului au constat că o tânără de 18 ani, în timp ce se afla în fața unui bar, ar fi fost lovită, trasă de păr și târâtă pe o distanță de aproximativ 50 de metri până la o stradă adiacentă de un tânăr de 26 de ani, din Drăgășani, cu care avusese o relație de concubinaj.

Văzând cele întâmplate tatăl și bunicul acesteia au intervenit iscându-se un scandal între aceștia. Polițiștii ajunși la fața locului au aplanat imediat conflictul și au identificat toate persoanele implicate.

În urma conflictului a rezultat rănirea tânărului de 26 de ani, a fetei și bunicului acesteia, toți fiind transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După ce a fost externat, în dimineața zilei de 05 august, tânărul de 26 de ani, ar fi incendiat autoturismul tatălui fostei concubine.

În urma verificărilor și cercetărilor efectuate, pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și distrugere.

Ieri, în urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, a tânărului, astăzi urmând a fi prezentat instanței de judecată pentru a fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Foto: Gazeta Valceana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “SCANDAL la DRĂGĂȘANI: Tânără bătută și târâtă pe stradă 50 de metri”

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe