Ministrul Bogdan Matei, prezent la gala de decernare a premiilor Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România

miercuri, 28 august 2019

 

Ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, a fost prezent marți seara la Gala de decernare a Premiilor AFAN (Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România). Câştigătorii au fost desemnaţi în urma voturilor acordate de către fotbaliştii şi de antrenorii care activează în Ligile 1, 2, 3, futsal şi fotbal feminin.

Ministrul Bogdan Matei a fost invitat pe scenă pentru a oferi un premiu de excelență echipei naționale de fotbal U21 a României, pentru performanța reușită la recentul Campionat European, prilej cu care a și anunțat că, la solicitarea FRF, jucătorii vor fi premiați în curând de către statul român pentru rezultatele lor.

„Chiar dacă MTS nu are o relație directă cu fotbalul din România, nu neglijăm deloc acest sport, care este cel mai important, ca număr de participanți și ca popularitate. Evident că nu puteam rămâne indiferenți după performanțele echipei de tineret și suntem în demersuri avansate pentru a putea acorda cât mai curând premiile jucătorilor. Nu sunt sume foarte mari pentru lumea fotbalului, este o grilă care se aplică tuturor sporturilor, dar cred că este o premieră, în ultimele decenii, când statul român premiază și fotbaliștii care obțin performanțe deosebite”, a spus ministrul Matei. La Gala AFAN a fost prezent și ministrul muncii, Marius-Constantin Budăi, care i-a oferit un premiu lui George Ogăraru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe