|joi, decembrie 2, 2021
 • Follow Us!

Iuliana Moise (ALDE) ar trebui sa renunte la postul de director de la RAR. Asa e corect si elegant! 

000_iuliana_moise

Iuliana Moise, directoarea de la RAR Valcea, a fost numita politic in functie! Asadar, nu pentru ca este o mare valoare in acest domeniu cu care nu prea are vreo tangenta. Daca ar fi corecta, Moise membru ALDE Valcea – si-ar depune imediat demisia, avand in vedere ca ALDE la nivel national nu mai are alianta cu PSD. E simplu! Dar NU, Iuliana Moise se lamenteaza prin presa, ca ea este capacitate mondiala si ca va iesi la pensie de la RAR, ca asa vor muschii ei…

Nicu Trandafir

2 Responses to Iuliana Moise (ALDE) ar trebui sa renunte la postul de director de la RAR. Asa e corect si elegant!

 1. Laurian C.

  Acum , sa te tii. Definitivata in functie , cu ajutoare de nadejde avind in vedere ca la alde a venit si botul de grasime , progenitura lui cornoiu ot isarescu , respectiva doamna va creste partidul ca un aluat nedospit.
  Pacat ca nu-si da seama pe cine are in preajma. In primul rind zoaie tache este un mare fis degerat iar presedintele la nivel national care nu a luat procente nici cite neveste a tinut este pe un drum descendent aproape de prapastie.
  In aceste conditii se va adeveri vorba ca , nu orice musca face miere , mai ales cind ai atitia trintori in jur.
  Intrebarea pentru stimata doamna este , de ce-l mai lasa pe adi spritz , vicepresedinte la CJ si pe tinarul nelinistit , director la Biblioteca? Deasemeni alde Valcea are cel mai prost individ – sinonim cu analfabetismul – consilier al lui adi sugativa grostei. Cum este posibil asa ceva? Chiar sa nu fi fost sau sa nu fie un individ de vreo dofta in acest partid? Sau se merge pe principiu ca cine se aseamana se aduna?

   
 2. Laurian C.

  Intreb fara sa astept raspuns. Ce se va intimpla cu alde Valcea dupa plecarea catre PSD -drum cu sens unic – de la alde , a loazelor lovin zoaie , grigorescu , adi busu spritz si al sau lacheu , neamu pupa cur , buse gery – ce da banu – si a tuturor scursurilor primite de matusalem c.a.p.tariceanu , cu ani in urma pentru a-l termina pe omul Dan Nitu?
  Jegurile au constat ca , orice drum se infunda cind nu ai valoare si astepti doar sinecuri.
  Avizi si altor amatori ,nestiutori.

   

Leave a Response