Goran Bregovic susţine un recital la Râmnicu Vâlcea pe 7 septembrie, la Arenele ”Traian”

miercuri, 28 august 2019
Goran Bregovic susţine un recital la Râmnicu Vâlcea

Goran Bregovic revine în România pentru un recital la Râmnicu Vâlcea. Acesta va concerta împreună cu Elena Gheorghe şi „Wedding & Funeral Orchestra” pe 7 septembrie, la Arenele ”Traian”.

Dacă pentru Goran Bregovic, prezenţa la Râmnicu Vâlcea este o premieră, nu acelaşi lucru se poate spune despre Elena Gheorghe. Talentata solistă i-a mai încântat pe râmniceni în 2015, în cadrul ”Maratonului Olteniei”, potrivit Primăriei Râmnicu Vâlcea.

În vara lui 2018 sau anul acesta, în iunie, pe splaiul Independenţei, artista a cântat în cadrul unor evenimente estivale. De data aceasta, frumoasa interpretă cu origini aromâne va face pentru spectatorii de la Arenele ”Traian” o incursiune în muzica machedonească alături de formaţia ”Steaua di Vreari”, o altă prezenţă-premieră în Râmnicu Vâlcea.

Goran Bregovic a concertat ultima oară în România în luna aprilie a acestui an, când şi-a promovat la Sala Palatului ultimul său album, ”Three Letters from Sarajevo”. Artistul de 69 de ani urmează să revină în Capitală în octombrie, împreună cu orchestra sa, ”Wedding & Funeral Orchestra”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe