|joi, decembrie 2, 2021
  • Follow Us!

Goran Bregovic susţine un recital la Râmnicu Vâlcea pe 7 septembrie, la Arenele ”Traian” 

afis-Goran-Bregovic
Goran Bregovic susţine un recital la Râmnicu Vâlcea

Goran Bregovic revine în România pentru un recital la Râmnicu Vâlcea. Acesta va concerta împreună cu Elena Gheorghe şi „Wedding & Funeral Orchestra” pe 7 septembrie, la Arenele ”Traian”.

Dacă pentru Goran Bregovic, prezenţa la Râmnicu Vâlcea este o premieră, nu acelaşi lucru se poate spune despre Elena Gheorghe. Talentata solistă i-a mai încântat pe râmniceni în 2015, în cadrul ”Maratonului Olteniei”, potrivit Primăriei Râmnicu Vâlcea.

În vara lui 2018 sau anul acesta, în iunie, pe splaiul Independenţei, artista a cântat în cadrul unor evenimente estivale. De data aceasta, frumoasa interpretă cu origini aromâne va face pentru spectatorii de la Arenele ”Traian” o incursiune în muzica machedonească alături de formaţia ”Steaua di Vreari”, o altă prezenţă-premieră în Râmnicu Vâlcea.

Goran Bregovic a concertat ultima oară în România în luna aprilie a acestui an, când şi-a promovat la Sala Palatului ultimul său album, ”Three Letters from Sarajevo”. Artistul de 69 de ani urmează să revină în Capitală în octombrie, împreună cu orchestra sa, ”Wedding & Funeral Orchestra”.

Leave a Response