|joi, decembrie 2, 2021
  • Follow Us!

DEPUTATUL EUGEN NEAȚĂ SPUNE CĂ PREȘEDINTELE CONSTANTIN RĂDULESCU VA PRIMI UN NOU MANDAT ÎN FRUNTEA CJ VÂLCEA 

f_350_200_16777215_00_images_banner5_radulescu-si-neata-mirajul-olatului

”Recent am avut o întâlnire cu președintele Consilului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Am discutat despre problemele întâmpinate de administrațiile publice locale și despre modificările legislative ce trebuie făcute pentru ca lucrurile să se desfășoare mai bine și proiectele să poată fi implementate.

După discuțiile purtate am mers împreună să vizităm Complexul “Mirajul Oltului”.

Proiectul parcului de agrement din orașul Călimănești a fost finanţatat din fonduri europene neramburabile, plus o contribuţie a Consiliului Judeţean Vâlcea și inaugurat anul acesta.

Datorită eforturilor și implicării președintelui Constantin Rădulescu, astăzi, complexul este funcțional, iar turiștii îi trec pragul pentru a se putea bucura de ceea ce oferă.

f_350_200_16777215_00_images_banner5_mirajul-olatului-2.jpg

Am fost plăcut surprins să aud că în fiecare zi intră în această bijuterie a stațiunii aproximativ 600 de persoane.

Constantin Rădulescu a dovedit prin activitatea sa că este un bun președinte, un om interesat de dezvoltarea județului, aproape de oameni și de nevoile acestora.

Județul Vâlcea este un șantier și se dezvoltă de la zi la zi, cele mai importante drumuri care traverseză localitățile din județ sunt în lucru, iar fiecare primărie are cel puțin două proiecte în desfășurare.

f_350_200_16777215_00_images_banner5_mirajul-olatului.jpg

Toate aceste se datorează bunei administrări a județului și a implicării președintelui Consilului Județean, Constantin Rădulescu.

Sunt convins că toată munca depusă de Constantin Rădulescu este apreciată atât de primarii din județ, cât și de vâlceni, iar la anul va primi votul pentru un nou mandat în fruntea Consilului Județean Vâlcea” a scris pe Facebook deputatul Eugen Neață.

Leave a Response