Accident grav pe o şosea din Vâlcea. 3 oameni au murit, după o depăşire neregulamentară

sâmbătă, 10 august 2019

Sâmbătă dimineaţă, pe DN 64, în localitatea Slătioara, două autoturisme s-au lovit frontal după ce unul dintre conducătorii auto s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară. În urma impactului, două persoane au murit pe loc, o a treia fiind găsită în stop cardiorespirator, medicii de pe ambulanţă declarând-o decedată după ce s-a încercat minute în şir resuscitarea ei.

Traficul rutier în zonă este blocat pentru a permite poliţiştilor să efectueze cercetările necesare pentru stabilirea cu exactitate a cauzei şi împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment rutier.

Cea de-a treia persoană rănită în accidentul de sâmbătă dimineaţă din comuna Slătioara a fost declarată decedată, după ce s-a încercat mai bine de 45 de minute resuscitarea ei, au anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea. Potrivit poliţiştilor, victima este o femeie ce se afla pe bancheta din spate a autoturismului cu care circulau şi celelalte două persoane decedate - un bărbat şi o femeie din Gorj.

"Primele două persoane decedate sunt şoferul şi pasagerul din faţă, aflate într-un autoturism înmatriculat în judeţul Gorj. Sunt soţ şi soţie, în vârstă de 58, respectiv 53 de ani, din Gorj. Cea de-a treia persoană decedată este o femeie, pasager pe bancheta din spate", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

În accident au fost rănite şi două persoane aflate în celălalt autoturism implicat, potrivit reprezentanţilor ISU, una dintre acestea, o femeie, fiind transportată la spital cu o contuzie toracică. (Stirileprotv.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe