Sparle si soparle, 29.07.2019

luni, 29 iulie 2019

• Foarte pertinentă opinia exprimată de primarul Râmnicului, Mircia Gutău, în cadrul unei conferințe de presă, privind „activitatea” Direcției Județene de Tineret și Sport Vâlcea, de unde s-a desprins ideea că angajații din cadrul instituției „FREACĂ MENTA”. Spre exemplu, din bugetul anual de 5 miliarde de lei vechi, DJTS cheltuie numai pe salarii 4,2 miliarde de lei vechi și, de aceea, nu mai sunt bani pentru modernizarea vestiarelor și a toaletelor din cadrul Sălii Sporturilor, care arată groaznic în prezent și fac de râs Râmnicul, mai ales că aici vor veni multe echipe și delegații din străinatate. De aceea, împreună cu ministrul Sporturilor, Bogdan Matei, primarul Mircia Gutău a propus mutarea angajaților DJTS în clădirea de lângă Inspectoratul Școlar, pentru a permite ca municipalitatea să facă ample lucrări de modernizare a Sălii Sporturilor (o clădire-emblemă a județului), dar și a zonei din jurul imobilului!

• Procurorul Cristian Ovidiu Popescu – complice la crima de la Caracal. Buda: Procurorul nu a permis intervenţia Poliţiei decât la ora 6:00.
Polițiștii au vrut să intre în curtea lui Gheorghe Dincă, cel acuzat că le-ar fi omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), dar procurorul Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, ar fi interzis acest lucru. Șeful-demis al Poliției Române, Ioan Buda, a declarat, vineri, că polițiștii au vrut să intervină dar procurorul nu a perms acest lucru. „Nu puteau interveni poliţiştii mai devreme de ora 6:00, pentru că procurorul nu a permis intervenţia Poliţiei decât la ora 6:00”, a afirmat Buda. Sunt indicii că „locația se știa de la ora 18:00”, nu de la 19:00, așa cum a fost făcut public, și „judecătorul a eliberat mandatul de la ora 1:00 pentru ora 6:00”.

• Recent, acționarii Hidroelectrica au aprobat vânzarea terenului aferent activului microhidrocentrală Tomșani 3, situat în bazinul râului Bistrița, judeţul Vâlcea, către societatea ISPH. Pe de altă parte, în temeiul prevederilor contractului de vânzare-cumpărare active, Hidroelectrica a vândut către ISPH grupul de active constituit din microhidrocentralele Tomșani 1-3 din bazinul râului Bistrița, la prețul de 463 milioane de lei vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe