|duminică, mai 16, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 22.07.2019 

soparla

• După ce timp de 1 AN a sfidat… prin absență Consiliul Județean Vâlcea, administratorul special al CET Govora, Dinu Constantinescu, a catadicsit și a venit în sfârșit în fața consilierilor județeni vineri, 19 iulie, la ședința ordinară, pentru a prezenta câteva din problemele cu care se confruntă societatea. Printre altele, administratorul special Dinu Constantinescu a spus că în data de 28 iulie va fi făcut public raportul privind cauzele care au dus la prăbușirea excavatorului de la Exploatarea Minieră Berbești-Alunu. Reamintim că, în data de 23 mai 2019, un excavator uriaș s-a prăbușit, după o puternică alunecare de teren la Alunu. Utilajul uriaș folosit pentru încărcarea cărbunelui şi a materialului steril a devenit în câteva clipe un morman de fiare contorsionate. Excavatorul furniza lunar către CET Govora peste 100.000 de tone de cărbune. Oricum, așteptăm cu mare interes concluziile raportului conducerii CET Govora asupra acestui eveniment nefericit!
• Din categoria „ce autorizații de construire se mai eliberează la Primăria Râmnicului”, amintim aici că s-a aprobat desființarea celor 6 imobile existente și construirea unui centru multifuncțional pe strada General Magheru nr. 23 pentru SC Blazon SRL, prin Nicolae Pătru (actual președinte al PMP Vâlcea și fost senator de tristă amintire). Este vorba de „coșmeliile” din spatele clădirii Primăriei Râmnicului și care arată jalnic în prezent, deoarece numitul Pătru nu a investit nici un leu în modernizarea lor. O altă autorizație de construire se referă la fostul director al societății de transport ETA SA, Nicolae Șovar, care va edifica o… bază sportivă cu terenuri de tenis și clădire de vestiare pe strada Lespezi nr. 24 B, în Goranu.
• Marți, 23 iulie, va avea loc ședința acționarilor de la SC Ciech Soda România SA (fosta USG) pentru alegerea unui nou membru în consiliul de administraţie al societății, în locul lui Andreas Golombek. Se propune pentru funcția de membru al consiliului de administraţie Miroslaw Skowron. Fiecare acţionar al SC Ciech Soda România SA, indiferent de nivelul participației la capitalul social, are dreptul să adreseze întrebări privind punctele de pe ordinea de zi a adunării generale extraordinare, înaintea datei de desfășurare a adunării AGA.

One Response to Sparle si soparle, 22.07.2019

Leave a Response