Sparle si soparle, 11.07.2019

miercuri, 10 iulie 2019
  • S-a mai consemnat că judecătorul Înaltei Curți, Marius Foitos, a redeschis „Dosarul Savarina” cu fapte de mită, trafic de influență și abuz în serviciu în care este vizat fostul președinte al Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, Bogdan Mateescu (acum membru al CSM), dar este savuros de amintit aici un comentariu al unui vâlcean pe un site de socializare: „Mi-au dat, sincer, lacrimile la expresia «Părinții mei sunt niste oameni excepționali și cred sincer că nu meritau asta» Părinții lui au crescut un băiat care se adresa unei judecătoare pe care nici măcar nu o cunoscuse vreodată personal, ci doar din bârfele unor frustrați ca Dănileț, pe un forum al magistraților, cu audientă de mii de judecători și procurori cu termeni ca «A făcut sex sălbatic cu logica», și alte aluzii sexuale explicite ca referirea la un automobil cu manetă de viteze în mijlocul scaunului și cu atașarea fotografiei unei biciclete fără șa pe care respectiva judecătoare să o folosească. Da, cred sincer că părinții lui sunt niște oameni excepționali! La fel de excepționali... ca Bobiță!”.

 

  • Din declarația de interese depusă de vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea, Valer Tudor, reiese că este acționar sau asociat la 6 firme sau asociații: SC Ciech Soda România SA (fosta USG), SC Vel Pitar SA, SC Șapte Spice SA, Asociația Cercul de Sud, AJVPS Vâlcea și Asociația MLNR. Valer Tudor deține un teren și o casă de locuit de 150 mp în Râmnicu Vâlcea, un autoturism Audi din 2016, iar în conturi bancare are 73.000 de euro și 514 milioane de lei vechi la Banca Transilvania, suma de 806 milioane de lei vechi la ING și 16 milioane de lei vechi la BCR, plus titluri de stat la Ministerul Finanțelor în sumă de 6 miliarde de lei vechi. Am spune despre Valer Tudor că „are balta pește”, pentru că anul trecut a ridicat de la Consiliul Județean indemnizații de peste 1,33 miliarde de lei vechi la care se adaugă 400 milioane de lei vechi din pensii. Mai menționăm că acesta a vândut anul trecut un teren către SC Trans Auto SRL (pentru care a încasat circa 100.000 de euro) și o mașină (la un preț de 7.000 de euro).

 

  • Într-adevăr, supărarea premierului Dăncilă față de fostul șef al CNAIR, Narcis Neaga, este pe deplin justificată și are legătură cu tergiversarea nepermisă a demarării licitațiilor și începerii lucrărilor la exact cele trei tronsoane care trec și prin județul Vâlcea. Astfel, premierul a solicitat explicații cu privire la întârzierile de proiectare și execuție pentru tronsoanele 2 și 3 ale autostrăzii Sibiu-Pitești, precum și la întârzierea lansării procedurii de execuție pentru tronsonul 4 al aceluiași proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe