Sparle si soparle, 08.07.2019

luni, 8 iulie 2019
  • Este evident pentru orice om cu capul pe umeri că decizia lui Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea, de dizolvare a celor 15 organizații locale ale partidului este un act dubios față de șefii filialelor, cu precădere îndreptat împotriva fostului președinte al PNL Râmnicu Vâlcea, Bogdan Popescu. Într-un comunicat de presă, Buican a spus că a luat această decizie deoarece cele 15 organizații locale au obținut... scoruri mici la alegerile europarlamentare, dar totul este un pretext al liderului liberal pentru că rezultatele la alegerile din 26 mai 2019 au fost atipice pentru tot spectrul politic din România și nu au termeni de comparație cu alte scrutinuri precedente. Oricum, așteptăm reacțiile și declarațiile publice ale celor 15 șefi locali excluși din PNL față de politica inegalabilului deputat Buican!

 

  • Zilele trecute, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Vâlcea a doamnei Silvia Ștefan, pensionare, la data de 9 iulie 2019. Judecătoarea Silvia Ștefan este la Tribunalul Vâlcea din anul 2002 și, în urmă cu un an, CSM a acordat avizul anual pentru menţinerea în funcţie a doamnei în cauză, judecător la Tribunalul Vâlcea, după împlinirea vârstei de 65 ani, începând cu data de 9 iulie 2018, până la data de 9 iulie 2019.

 

  • Primăria Râmnicului a anunțat rezultatele finale la concursul pentru ocuparea funcției de director la Căminul pentru persoane vârstnice Râmnicu Vâlcea, post rămas vacant după plecarea fostei directoare, dr. Felicia Călinescu. Astfel, noua șefă a Căminului de bătrâni este Alexandra Irena Tudor, care a fost declarată admisă la concurs cu nota finală 94,5.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe