Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acorda si AUDIENTE ONLINE

duminică, 14 iulie 2019

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, face pasul spre... online. Pe langa audientele clasice, la sediul institutiei, de-acum ramnicenii pot sa-i transmita primarului intrebari si solicitari de informatii prin intermediul paginii web: www.gutau.ro

De ce am început acest proiect?

Acest proiect este o încercare pentru a verifica interesul publicului pentru o platformă online de acest tip și pentru a eficientiza aflarea răspunsului la întrebările locuitorilor din Râmnicu Vâlcea.

Am o multitudine de proiecte care vizează mediul online și tineretul acestui oraș, dar nu numai. Orice persoană care folosește telefonul sau calculatorul pentru a naviga pe internet poate beneficia de acest serviciu, gratuit. Această platformă este printre primele de acest tip din țară, ideea provenind de la un tânăr inovator din primărie, care mă va ajuta să fac trecerea către mediul online, pentru a putea fi în permanență la un click distanță de râmniceni. Ideea a luat contur datorită numărului mare de oameni prezenți în fiecare dimineață la primărie pentru a-mi adresa întrebări și din dorința de a eficientiza comunicarea cu locuitorii oraşului.

Pentru confortul dumneavoastră am deschis această platformă pentru a primi sesizări cu privire la problemele orașului şi ale cetăţenilor acestui oraş sau pentru a adresa întrebări. Orice întrebare va găsi răspuns ușor, fără stat la cozi și fără a pierde timp prețios pentru aflarea răspunsurilor la problemele dumneavoastră. - precizeaza Mircia Gutau pe pagina web dedicata audientelor online.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe