Presedintele cu dosar la DNA, liberalul Cristian Buican, JIGNESTE primarii judetului Valcea!

vineri, 5 iulie 2019

Presedintele cu dosar la DNA, liberalul Cristian Buican, continua seria ineptiilor pe pagina sa de facebook. Recent a postat ca primarii sunt fortati de presedintele CJ Valcea sa iasa pe drumuri, adica sa se afiseze cu liderul PSD - cand sunt derulate investitii in respectivele localitati. Buican ii jigneste in primul rand pe primari, inclusiv pe cei liberali! Nu am vazut lanturi si nici politie prin preajma primarilor care sa-i forteze sa apara in poze langa Constantin Radulescu. De unde tragem concluzia ca oamenii au venit pur si simplu pentru ca asa au dorit ei! Mi se pare o tampenie imensa postarea lui Buican, ca si altele, cum ar fi aceea ca ziaristii care-l critica sunt infractori. Mare ti-e gradina Doamne!!! Dar tu, Buican, cand stii bine ca ai in lucru dosar la DNA cum te-ai putea numi? Buicky, Buiky! TIC-TAC-TIC-TAC!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Presedintele cu dosar la DNA, liberalul Cristian Buican, JIGNESTE primarii judetului Valcea!”

  1. Abacel , cel care violeaza limba romana la orice interventie , ar trebui sa stie ca , el parlamentarul taie frunze la ciini prin activitatea facuta piramidal de toti membrii de partid. Dar se pare ca , nu prea este dotat la mansarda daca nu o fi mezanin.
    Normal , ar fi sa-i combata pe cei care il mai trag de urechi , cu realizarile infaptuite in toti anii de cind huzureste pe la Bucuresti. Dar cum realizari nu sint , de unde argumente.
    Fereasca Dumnezeu sa se schimbe ceva in bine in aceasta tara , ca vor plati pentru toate furaciunile comise. De unde atitea case , oi si amsini , intr-un timp relativ scurt?
    Apropos. Automatele de lapte din oras , apartinid lovisteanului sint un pericol pentru sanatatea ramnicenilor. Ce fac institutiile statului abilitate in acest sens? Dorm in papuci? Ar trebui sa se destepte ca , daca vor pica in pacat nu abacel ii va scapa.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe