|sâmbătă, iulie 2, 2022
  • Follow Us!

O tânără din Centrul Bistrița acuză că a fost violată de un bărbat care a luat-o la ocazie 

9210F755-5C02-45A4-8EA3-1BEF9A86790F-715x400

Polițiștii de la Pietrari și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au fost sesizați în data de 26 iulie 2019 cu privire la faptul că o tânără de 32 de ani, instituționalizată în Centrul de Îngrijiri Adulți de la Bistrița, susține că ar fi fost violată în data de 19 iulie 2019 – anunta site-ul de sitiri gazetavalceana.ro

Femeia a mărturisit că în seara respectivă se întorcea de la Horezu, iar pentru a ajunge la Costești a fost nevoită să stea la ocazie. Ea s-a urcat în mașina unui bărbat, iar pe drum ea spune că individul a oprit mașina într-o zonă din Tomșani numită “La Mestecăniși” și a fost abuzată sexual. Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu cu privire la o presupusă faptă de viol.

“În data de 26 iulie 2019, Poliția Pietrari a fost sesizată telefonic de reprezentantul Căminului de Asistență Bistrita cu privire la faptul că pe 19 iulie o tânără a fost victima unei forme de abuz sexual pe raza comunei Tomșani. Conducătorul unui auto care a luat-o la ocazie ar fi comis fapta. S-au sesizat din oficiu organele de cercetare penală și se efctuează cercetări în acest caz. Persoana acuzată a fost identificată ” – ne-a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, Dan Călinescu.

Foto: Gazeta Valceana

 

Leave a Response