Mircia Gutau l-a luat la tinta pe senatorul melcilor de la PNL, Romulus Bulacu

vineri, 19 iulie 2019

Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Valcea, „a maturat pe jos”, la ultima conferinta de presa, cu senatorul PNL de Valcea, Romulus Bulacu:

Aș vrea să dau câteva explicații cu acea neînțelegere a PNL-ului la adresa mea. Cu tot respectul pe care-l port oamenilor care cred în PNL, vreau să spun că nu am cerut niciodată, nici măcat în momentele grele din 2016, să mă duc la PNL. Ei au venit la mine! Vreau ca asta să fie clar pentru toată lumea. Acum, nici atât! Sub nicio formă nu voi trece la PNL sau la alt partid. Sunt membru al PER și candidez din partea acestui partid și voi și câștiga. Referitor la visele lor. S-au trezit din adormire acești liberali. Au interpretat ei ca și cum aș solicita ceva. Mircia Gutău este omul care să bată la ușa unui partid din poziția pe care o are?

Văd acum că un coleg pe care eu l-am ajutat 20 de ani și care a fost vicepreședinte de Consiliu Județean, iar acolo nu a făcut nimic, vrea să facă coaliție ‹cum să facem să-l dăm jos pe Mircia Gutău›. Vorbesc de domnul Bulacu.. Nu a făcut nimic la CJ! Zero! Spuneți-mi dumneavoastră dacă a făcut vreo faptă bună? Acum eu îi fac lui oferta publică de a se înscrie în campania electorală, să candideze pentru Primăria Râmnicu Vâlcea. Să candideze pentru funcția de primar. Atunci ne batem amândoi civilizat și dacă va câștiga îi strâng mâna. Dar nu pe la spate, fitilele astea mie nu îmi plac. Ei ca să dovedească prima dată că pot conduce o primărie, trebuie întâi toți cei care sunt din Vaideeni să demonstreze că liberalii pot câștiga primăria din Vaideeni. I-as sfătui întâi să înceapă de acolo. Nici acolo nu pot reuși! Dar dacă câștigă, abia apoi pot emite pretenții mai sus.

După ce devii senator, pe munca lui Mircia Gutău din Partidul Democrat, ai tupeu să să vorbești? Am și eu prieteni care cunosc toate dedesubturile și el a spus ‹Trebuie să ne unim toți să-l dăm jos pe Mircia Gutău›. Îi aștept, cu senatorul melcilor în frunte! Îi aștept la bătălie!” - a declarat Mircia Gutau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Mircia Gutau l-a luat la tinta pe senatorul melcilor de la PNL, Romulus Bulacu”

  1. Nici macar senator al melcilor nu este cracanel. Este un biet individ invatat la sinecuri care simte ca-i fuge pamintul de sub picioare si n-o sa mai prinda un nou mandat de parlamentar si atunci musca si el.
    Asa se intimpla cu aceste personaje fara personalitate , latra cum ii spune stapinul.
    In acest caz cel care da ordine este sica mandolina , prieten la catarama cu maria cimpina , care a spus textual ca , "a fost la ziua lu barbatul meu si domnul orban sa maninca si gura lui ceva si sa sa distreze".
    Pai cu asemenea panarame la virful mafiei galben portocalii se va duce tara de ripa. Daca este barbat cracanel , de ce nu-i cere lui iohannis sa dea tarii inapoi cele 320.000 euro? Asa ar demonstra ca are singe , dar nu pe fata.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe