|luni, aprilie 19, 2021
 • Follow Us!

Managerul Dan Ponoran: Masuri ANTI-SPAGA la Spitalul Judetean Valcea: Comisii din alte judete la concursurile pentru posturile de asistent medical! 

Ponoran

Managerul Spitalului Judetean Valcea, Dan Ponoran, da militaria jos din pod! Printr-o hotarare a Comitetului Director al SJU Valcea au fost adoptate măsuri de transparentizare a examenelor de angajare. Decizia vine si ca urmare a multiplelor sesizari (NEDOVEDITE FAPTIC!) de trucare, fraudare a concursurilor. DNA si DGA au efectuat cercetari ample in legatura cu aceste reclamații ale unor participanți picati la examene. Nu s-au obtinut probe concrete de fraudare. Astfel, incepând cu luna septembrie vor fi solicitate comisii de examen din alte județe, subiectele la proba scrisă vor fi publice. Comitetul Director al Spitalului Județean de Urgență Vâlcea ,reunit în ședința din 25 iunie 2019, a hotărât, printre altele :

„…se aprobă realizarea până la data de 1 septembrie 2019 a 120 subiecte de concurs pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical generalist. Din cele 120 de subiecte realizate, 100 vor fi cu teme medicale și 20 din legislația specifică domeniului medical. Acestea vor fi publicate pe portalul www.sjv.ro . Se va avea în vedere constituirea comisiilor de examen cu membri din alte județe pentru posturile de asistent medical generalist vacante scoase la concurs”.

 

WhatsApp-Image-2019-07-26-at-18.29.18-e1564155448879

WhatsApp-Image-2019-07-26-at-18.29.49-e1564155463679

One Response to Managerul Dan Ponoran: Masuri ANTI-SPAGA la Spitalul Judetean Valcea: Comisii din alte judete la concursurile pentru posturile de asistent medical!

 1. Laurian C.

  Cine sa nu mai ia spaga? Femeia de serviciu poate , ca in rest de indoaie toti.
  Nu bagi mina in buzunar rabzi ca un ciine in agonie.
  Lacomia romaneasca nu are limite si nici bariere. Sint atitia oameni patiti dar nu au curajul sa spuna.
  Mai va domnule director pina la eradicarea spagii , mai ales in domeniul sanitar. Cum credeti ca un brancardier ar sta pe leava mica daca nu ar pica. Chiar curge si inca foarte des.

   

Leave a Response