|vineri, mai 14, 2021
  • Follow Us!

Imagini teribile la Călimăneşti, unde doi oameni au murit, într-un accident cu un TIR şi două autoturisme 

20190720_104346

Imagini teribile la Călimăneşti, unde doi oameni au murit, într-un accident cu un TIR şi două autoturisme © Facebook

Imagini teribile au fost surprinse la Călimăneşti, unde doi oameni au murit, într-un accident cu un TIR şi două autoturisme. Alţi cinci oameni sunt răniţi, traficul e complet blocat pe Valea Oltului dupa cum informeaza observator.tv

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite într-un accident rutier produs, sâmbătă dimineaţă, pe DN 7, în zona localităţii Călimăneşti-Seaca din judeţul Vâlcea, unde un TIR cu ciment s-a ciocnit frontal cu un autoturism. O a treia maşină a fost lovită şi aruncată în şanţ.

Şoferul unui VW Golf break a murit la impact, la fel şi o pasageră din maşina acestuia, care se afla pe bancheta din spate. Un copil de 2 ani, care se afla cu ei în maşină, a fost transportat la spital rănit.

Şoferul TIR-ului, o femeie, un bărbat şi un copil de aproximativ 2 ani, aflaţi în al doilea autoturism implicat, au suferit răni minore.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 6.45, pe DN 7, în zona localităţii Călimăneşti-Seaca, unde un TIR cimentruc şi un autoturism s-au ciocnit frontal.

Traficul pe DN 7 este blocat complet în zona accidentului.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Leave a Response