Fostul soț al Cristinei Spătar s-a însurat cu valceanca Larisa Tănăsoiu. Regina Instagramului este însărcinată cu omul de afaceri

duminică, 14 iulie 2019
Fostul soț al Cristinei Spătar, Alin Ionescu, s-a însurat cu Larisa Tănăsoiu
Alin Ionescu a dat Regina R&B pe Regina Instagramului! Fostul soț al Cristinei Spătar s-a însurat cu Larisa Tănăsoiu, iar cei doi vor avea și un copil împreună.

Fostul soț al Cristinei Spătar s-a însurat cu Larisa Tănăsoiu

Alin Ionescu, fostul soț al Cristinei Spătar, considerată în lumea muzicii Regina R&B, s-a însurat aseară cu Larisa Tănăsoiu, o brunetă frumoasă ce este cunoscută drept ”Regina Instagramului”. După o relație de trei ani, Larisa îi va dărui un copil lui Alin Ionescu. Părinții nu au aflat încă sexul bebelușului, dat fiind că bruneta este în primele luni de sarcină. Cei doi sunt foarte fericiți pentru că familia lor, care este acum și unită de un „Da” în fața ofițerului de stare civilă, se va mări. Atât ea, cât și partenerul ei de viață, așteaptă cu entuziasm să sosească pe lume noul membru, pentru a întregi familia - anunta playtech.ro

Fostul soț al Cristinei Spătar s-a însurat cu Larisa Tănăsoiu. Regina Instagramului este însărcinată cu omul de afaceri
Alin Ionescu alături de Larisa Tănăsoiu

Despre Larisa Tănăsoiu se știe că se afișa cu Alin Ionescu din anul 2016, când acesta nu era încă divorțat. În urmă cu trei ani, cei doi au fost filmați la un club din Snagov, în timp ce se plimbau cu barca. La câteva zile, aceștia au mai fost surprinși de presă, ceea ce înseamnă că Alin Ionescu nu se sfia să își asume relația. La puțină vreme după, tânăra a început să posteze imagini pe rețelele de socializare, din locurile prin care ajungea alături de milionar.

Cine este soția lui Alin Ionescu?

Larisa Tănăsoiu este o fostă asistentă de televiziune care a apărut în emisiunea lui Dan Capatos, ce acum este cunoscută drept „Regina Instagramului”, căci are mii de followeri. Bruneta are 29 de ani, este din Râmnicu Vâlcea și locuiește de mai mulți ani în Capitală. Pe blogul său, bruneta se descrie astfel: „Îmi plac oamenii şi îmi place să interacţionez cu ei, sunt o fire sociabilă şi mă împrietenesc foarte uşor cu cei care au aceleaşi interese ca mine. Totodată, nu mă tem să spun lucrurilor pe nume atunci când ceva nu mi se pare în regulă, ceea ce mi-a atras şi destule antipatii, deoarece puţini sunt cei care pot suporta confruntarea cu adevărul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe