|vineri, mai 7, 2021
  • Follow Us!

Combinatul chimic Chimcomplex Borzeşti vrea să prelungească mandatele administratorilor cu încă un an 

Vuza Chimcomplex

Combinatul chimic Chimcomplex Borzeşti vrea să prelungească mandatele administratorilor cu încă un an – dupa cum mentioneaza zf.ro

Chimcomplex Borzeşti (CHOB), combinat chimic controlat de omul de afaceri Ştefan Vuza, preşedinte şi director general, convoacă adunarea generală ordinară a acţionarilor pentru data de 21/22 august 2019 pentru a vota prelungirea mandatelor administratorilor ale căror mandate expiră la 23 august pentru o perioadă de un an, până la 23 august 2020, potrivit unui raport la bursă.

Propunerea pentru data de înregistrare este 10 septembrie 2019. De la începutul anului, acţiunile CHOB se tranzacţionează în scădere cu 3,6% pe fondul unui rulaj de 14.130 de lei, emitentul ajungând la 1,1 mld. lei capitalizare. Spre comparaţie, indicele principal BET înregistrează plus 23,6% în perioada similară. Chimcomplex Borzeşti este deţinută în proporţie de 87,7% de către CRC Alchemy Holding din Amsterdam, în timp ce statul român prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului deţine 9,2% din capitalul social al emitentului.

Leave a Response