Bogdan Pistol, noul preşedinte al Rotary Club Râmnicu Vâlcea

luni, 1 iulie 2019

Rotary Club Râmnicu Vâlcea a organizat vineri, 28 Iunie 2019, Ceremonia Rotirii Colanului. Preşedintele în anul Rotarian 2018 – 2019 a predat colanul noului preşedinte Bogdan Pistol, nu înainte de a trece în revistă cateva dintre proiectele realizate.

Stimularea performanţei în educaţie şi cultură şi grija pentru copii cu autism au reprezentat principalele preocupări. Rotary Club Râmnicu Vâlcea a continuat proiectul “Ajutor şi grijă pentru copii cu autism” prin strângerea de fonduri în cadrul balului de caritate Rotary şi dotarea centrului de la fosta Grădiniţă nr. 3 din zona Nord cu 5 calculatoare cu monitoare, 5 imprimante şi o rampa de acces în instituţie.

Conştient ca în regulamentul Rotary International mandatul de preşedinte este de un an şi irepetabil, Bogdan Pistol şi-a propus ca perioada mandatului său să conteze şi să aducă un plus în comunitatea vâlceană.

La eveniment a fost prezentă şi studenta de schimb prin YEP (Youth Exchange Program) long term OLIVIA SAILER găzduită de clubul nostru pentru un an, perioadă care se apropie de final şi care a constituit şi pentru noi şi pentru Olivia o experienţă deosebită.

În aceeaşi seară s-a facut schimbul de preşedinţi şi la Rotary Club Rm. Vâlcea – Cozia.

Mulţumim colegilor noştrii de la Clubul Rotary Râmnic şi tuturor celor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe