|duminică, mai 9, 2021
  • Follow Us!

Batrana batuta crunt chiar de fiul ei 

viol-batrana

„La data de 24 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că, sora sa, de 71 de ani, a fost agresată fizic și alungată din locuință de fiul ei de 52 de ani.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, femeia relatând faptul că, fiul ei aflându-se sub influența băuturilor alcoolice a agresat-o fizic fiind nevoită să părăsească locuința. Femeia nu a solicitat intervenția ambulanței pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind întrunite condițiile emiterii ordinului de protecție provizoriu, fapt pentru care pe numele bărbatului de 52 de ani, a fost emis un ordin de protecție provizoriu acesta fiind obligat să părăsească temporar locuința comună și să păstreze o distanță minimă de 50 de metri, față de femeie și locuința acesteia.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie” – precizează IPJ Vâlcea.

Leave a Response