|vineri, mai 14, 2021
  • Follow Us!

Aproape jumătate dintre candidaţii la titularizare nu s-au prezentat ori s-au retras din examen la Vâlcea 

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_andra-bica-isj-valcea

Inspectorul şcolar general, Andra Bică, a precizat că la nivelul judeţului s-au înscris 630 de candidaţi, dintre aceştia prezentându-se 326.

“Examenul s-a desfăşurat la Liceul ‘Ferdinand I’ din Râmnicu Vâlcea, liceu care beneficiază de sistem de supraveghere audio-video integrat şi de aceea îl alegem în fiecare an pentru desfăşurarea acestui concurs. Au fost şi aproximativ 80 de supraveghetori şi nu au fost înregistrate incidente. Dintre cei 630 de înscrişi, s-au prezentat 326 de candidaţi, restul fie nu s-au prezentat, fie s-au retras din concurs pentru că au considerat că nu au scris cât trebuie ca să obţină o notă onorabilă”, a declarat Bică.

Ea a menţionat că posturile titularizabile scoase la concurs anul acesta au fost destul de puţine, cele mai multe fiind fragmentate.

“Posturile, în mare parte, sunt fragmentate. Nu se pot titulariza pe ele. Sunt însă destul de multe la învăţători şi la educatori. Sunt patru şi la educaţie fizică, însă pentru celelalte discipline sunt mai puţine. Candidaţii trebuie să ştie însă că pentru a avea prioritate la ocuparea postului, trebuie să obţină note peste 7”, a mai spus reprezentanta IŞJ Vâlcea.

Sursa: dcnews.ro

Leave a Response