|miercuri, mai 19, 2021
  • Follow Us!

Acțiune civică și de responsabilitate la care au participat și copiii de la centrele de plasament din Vâlcea (Casa Pinocchio, Centrul de Plasament Ana și Centrul de Plasament Andreea) 

FB_IMG_1562415016245

Acțiune civică și de responsabilitate la care au participat și copiii de la centrele de plasament din Vâlcea (Casa Pinocchio, Centrul de Plasament Ana și Centrul de Plasament Andreea). Aceștia fiind cei mai activi participanți.
Ieri 5 Iulie a.c., începând cu orele 11.00, s-au desfăşurat activităţi cu caracter informativ – preventiv circumscrise Planului de acţiune „Litoral 2019”, susţinute de poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi cei ai Serviciului Ordine Publică din I.P.J. Constanţa, sprijiniţi de specialişti ai Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul I.G.P.R şi reprezentanţii Centrului pentru Copii Dispăruţi şi Abuzaţi Sexual FOCUS.
Astfel, în tabăra New Paradise – Eforie Sud au avut loc întâlniri cu elevii pentru discutarea unor teme legate de prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor – limitele răspunderii penale, consecinţele comiterii de infracţiuni, siguranţa pe internet, prevenirea dispariţiilor de minori, a furturilor şi a tâlhăriilor.

Leave a Response