Acțiune civică și de responsabilitate la care au participat și copiii de la centrele de plasament din Vâlcea (Casa Pinocchio, Centrul de Plasament Ana și Centrul de Plasament Andreea)

sâmbătă, 6 iulie 2019

Acțiune civică și de responsabilitate la care au participat și copiii de la centrele de plasament din Vâlcea (Casa Pinocchio, Centrul de Plasament Ana și Centrul de Plasament Andreea). Aceștia fiind cei mai activi participanți.
Ieri 5 Iulie a.c., începând cu orele 11.00, s-au desfăşurat activităţi cu caracter informativ – preventiv circumscrise Planului de acţiune „Litoral 2019”, susţinute de poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi cei ai Serviciului Ordine Publică din I.P.J. Constanţa, sprijiniţi de specialişti ai Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul I.G.P.R şi reprezentanţii Centrului pentru Copii Dispăruţi şi Abuzaţi Sexual FOCUS.
Astfel, în tabăra New Paradise – Eforie Sud au avut loc întâlniri cu elevii pentru discutarea unor teme legate de prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor – limitele răspunderii penale, consecinţele comiterii de infracţiuni, siguranţa pe internet, prevenirea dispariţiilor de minori, a furturilor şi a tâlhăriilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe